Καλοκαίρι σταθμός για τα εθνικά θέματα σε όλα τα μέτωπα, εκτιμά ο συντονιστής του ΕΠΑΜ Γ.Σιαμίδης

Ιδιαίτερο χαρακτήρα για τα εθνικά θέματα, εκτιμά ότι θα έχει αυτό το καλοκαίρι το ΕΠΑΜ. Ο Συντονιστής του ΕΠΑΜ Ξάνθης και υπεύθυνος στην Α.Μ.Θ, κ. Γιάννης Σιαμίδης, παρενέβη στη σημερινή εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου μεταφέροντας την πολιτική εκτίμηση και θέση του κόμματος του, ότι δεν είναι ούτε συγκυριακό ούτε τυχαίο το γεγονός ότι άνοιξαν όλα τα εθνικά μέτωπα της χώρας στην παρούσα χρονική στιγμή.

Μετέφερε την ανησυχία του ΕΠΑΜ για τις πανομοιότυπες αναφορές από τον ευρωπαίο επίτροπο διεύρυνσης Γ.Χαν και τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα για τα ‘περί συνόρων’ στις Ελληνοαλβανικές διαπραγματεύσεις και κάλεσε τους πολίτες που αντιδρούν για τη συμφωνία των Πρεσπών, να μην αφήνουν εκτός αξιολόγησης και αυτό το μέτωπο.

Στην παρατήρηση μας ότι ακόμη δεν έχει επίσημα δημοσιοποιηθεί τι συζητείται ή τι συμφωνήθηκε ή αν υπάρχουν σημεία που υπάρχουν συγκλίσεις ή αποκλίσεις  για το όλο θέμα, ο κ. Σιαμίδης παρέπεμψε στον τρόπο που ‘έκλεισε’ η συμφωνία των Πρεσπών, υποστηρίζοντας ότι σε αυτήν την περίπτωση, μέσω διαρροών ή λεκτικών διατυπώσεων, επιχειρείται η προετοιμασία της κοινής γνώμης.

Ακούστε την παρέμβαση του κ. Γ.Σιαμίδη.

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά