1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού - Κοινωνική Δράση με επίκεντρο τον Άνθρωπο.

Η Κοινωνική Προσφορά του Στρατού Ξηράς για τον Ιούλιο  2018 στον Τομέα των Αεροδιακομιδών και της Αεροπυρόσβεσης ήταν ιδιαίτερα έντονη και αποτελεσματική,  αναλαμβάνοντας μεταφορές χωρίς να επηρεάζεται η επιχειρησιακή της δράση.
 
Κατά τη διάρκεια του  Ιουλίου 2018, ο Στρατός Ξηράς, συνέδραμε στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, με ελικόπτερα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού,  σε 26 αποστολές αεροδιακομιδών ημέρα και νύχτα, για τη μεταφορά 29 ασθενών, από νησιά του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου, σε νοσοκομεία αστικών κέντρων και σε 16 εξόδους με αποστολή αεροπυρόσβεσης, 74 ωρών πτήσης και 368 ρίψεων νερού συνολικά.
 
Τα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού, παρέχουν σε καθημερινή βάση τις υπηρεσίες κοινωνικής προσφοράς, χωρίς να μειώνεται στο ελάχιστο η εμπλοκή τους στις καθημερινές πολλαπλές επιχειρησιακές τους δραστηριότητες, ασκήσεις, μεταφορά στρατευμάτων, επιτήρηση, αναγνωρίσεις.
 
Είναι οι στιγμές που οι άντρες και οι γυναίκες του Στρατού Ξηράς με δουλειά, κόπο και αυταπάρνηση, απλώνουν το χέρι στο συνάνθρωπο και δίνουν αποτελεσματικές λύσεις σε δύσκολα περιστατικά.

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αστυνομικά
Κοινωνικά
Τοπικά