Γεράσιμος Δαμουλάκης. Οι Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα μιλούν για την Ξάνθη και τους ανθρώπους της.

Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης και υπεύθυνος της επιτροπής Τουρισμού της ΚΕΔΕ,  μίλησε στο φακό της "Όμορφης Πόλης 89,9" για την Ξάνθη και τους ανθρώπους της.

Ο Γεράσιμος Δαμουλάκης αναφέρθηκε στη σημαντική πρωτοβουλία του Δημάρχου Ξάνθης,  σε ένα πλαίσιο εξωστρέφειας για το Δήμο,  να καλέσει τους Δημάρχους στην Πόλη και να τους κάνει κοινωνούς του όμορφου τόπου της Σταυρούπολης και των πλακόστρωτων σοκακιών της Παλιάς Ξάνθης.

Ξέρετε, μας είπε, όλοι οι Δήμαρχοι όταν πάμε σε ένα τόπο το πρώτο που κοιτάμε είναι η καθαριότητα και η τάξη και αυτό με την πρώτη ματιά το έχετε καταφέρει στο Δήμο σας για αυτό και σας αξίζουν συγχαρητήρια καθώς αυτό συμβαίνει μόνο όταν υπάρχει ουσιαστική σχέση και σύμπλευση με την κοινωνία.

"Με την επιτροπή τουρισμού της ΚΕΔΕ έχουμε μια άριστη συνεργασία με τον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και είναι εμφανής η δουλειά που γίνεται ώστε η Ξάνθη να αξιοποιήσει το  τουριστικό προϊόν που έχει στα χέρια της και αυτό θα φέρει άμεσα αποτελέσματα στην πορεία του τόπου" κατέληξε ο κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης.

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Παλιά Πόλη
Τοπικά
Σταυρούπολη