Σπάρτακοι 82, "Ο Αμφέραος", ΝεολαίRα, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Εβριτών, "Άτλας" Σελίνου, "Βάτραχοι".

Με μια μικρή, που στο τέλος αποδείχτηκε μεγάλη βόλτα,  στα στέκια των συλλόγων στις Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, όπως κανείς κατηφορίζει από την πλατεία Μητροπόλεως προς το Λιμνίο συναντίσαμε  τους :

Σπάρτακοι 82

Η γνωστή αυλή με ζωντανή μουσική και με εδέσματα χειροποίητα που πάντα έχουν να δώσουν ποιότητα και ρυθμό στις συναντήσεις. Εκεί εντοπίσαμε ανάμεσα στους άλλους το Γιώργο Χατζηθεοδώρου, τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ,  τον Νίκο Ανταμπούφη τον Δήμαρχο Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπα, μελος του ΔΣ  της  ΚΕΔΕ, να αναμένουν τον Στάθη Γιαννακίδη και να απολαμβάνουν το κρασάκι τους με την ανάλογη μουσική.

ΠΣ Κιμμερίων "Ο Αμφέραος"

Η υπέροχη γωνία που οδηγεί στο "Καβάκι" με τους ανθρώπους των Κιμμερίων να υποδέχονται ευγενικά και χαμογελαστά όλους όσους επισκέπτονται την Ξάνθη, ανταλλάσσοντας απόψεις για τις γιορτές, συντρώγωντας και διασκεδάζοντας. Διακρίναμε την Δέσποινα Μπουγιουκλή, τον Μιχάλη Λομβαρδέα την Βάσω Πετκίδου, τον Δημήτρη Ιακωβίδη, τον Αλκιβιάδη Μπουγιουκλή, την Μαρία Αρβανιτίδου, την Ελένη Ιακωβίδου.

  ΝεολαίRα

 Πίσω από το Ελισσώ, με δροσιστικά κοκτέιλ για πρώτη χρονιά φέτος και την ιδιαίτερη υποστήριξη στο μπάρ από το Χρήστο και το Σταύρο. Τα λουκάνικα συνεχίζουν να  έχουν διαφορετική γεύση. Το χαμόγελα και η θετική διάθεση του Ηλία Παπαδόπουλου "στα κουμάντα", του Γιώργου Αποστολίδη στο service μαζί με Σοφία, Βάσω, Δημήτρη, Παύλο, Ηλιάννα, Δέσποινα και Δροσιά. Τον  Βαγγέλη Κελγιώργης να χαμογελά ακατάπαυστα από το αποτέλεσμα καθώς την κουζίνα υποστηρίζουν υποδειγματικά  Έμμυ, Άννα, Αγγέλα,  Ζωή, Κούλα, και Σούλα, με προεξάρχουσα θέση στο μαγκάλι  του Μπάμπη του καλλιτέχνη από τον  Πετεινό, του Δάνη, Γιάννη,  Τάκη, Χρήστου και βέβαια του Κώστα του "Κάχι" ....  Στο ταμείο Αθανασία, Πένυ και Ιωάννα αντιμετωπίζουν τα ψυχολογικά από τους λογαριασμούς!!! και   σπάνια σάντουιτς με φρεσκάδα και άρωμα από  Σίσσυ και Πάνο.

Σώμα Ελλήνων Προσκόπων,

Το σιντριβάνι με τη δροσιά του να  συμπληρώνει την ιδιαίτερη ενέργεια που δημιουργείται κάθε χρόνο στους προσκόπους, με τον Γιάννη Μιτσιβέλη να αγωνίζεται στον πυρετό της δράσης,  τη Σοφία Γούναρη να παίζει στα δάκτυλα τους δίσκους, το Χρήστο Γαλάτη ακούραστο,  να τεστάρει τα χαρτάκια, το Σωτήρης Στόικος να κουνάει συνεχώς τη μπαγκέτα,  τον Δημήτρης Ανθόπουλος να γράφει ατελείωτα χιλιόμετρα, τον  Άκης Παρχαρίδης να "Λουπάρει" έντονα την κατάσταση.

ΠΣ Εβριτών

Μπένεις στους Εβρίτες, βλέπεις "φάτσα κάρτα" τον Μπουζούρη να έχει ακόμη πάνω στα ντεκς των παλιών DJs τα χέρια του και το μυαλό του, τον Απόστολο  Πολυμένη να υποδέχεται τους επισκέπτες, τον Λεωνίδα Βλασακούδη με τον Δημήτρη Αντώνογλου να χορεύουν  ασταμάτητα και ο όλους τους φίλους του Συλλόγου να ευχαριστιούνται τις γιορτές με το δικό τους τρόπο.

ΠΣ "Άτλας" Σελίνου

Τα παιδιά του Άτλα σηκώνουν στους ώμους τους όλο το βάρος της διοργάνωσης από τις ψησταριές έως τα τραπέζια, από τα παγκάκια έως το γκαζόν. Χαρούμενα, ευγενικά και εξυπηρετικά δίνουν το άρωμα των γιορτών και συμπληρώνουν τα ακούσματα στο Λιμνίο.

"Βάτραχοι"

Καρφίτσα δεν πέφτει. Νέοι, ωραίοι, με κοκτέιλς και μουσική, με τα σκαλάκια να γεμίζουν μέχρι αργά το βράδυ, με τα χρώματα της μουσικής να ξεχειλίζουν από το ποτήρι και τον Μιχάλη Τσέπελη να δίνει συνεχώς ιδέες για δράσεις και πρωτοβουλίες.

 

Οι Γιορτές Παλιάς Ξάνθης 2018 στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης αντηχούν παντού.

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Παλιά Πόλη
Πολιτιστικά
Τοπικά