Μ.Πατεράκης: η επανεκκίνηση της χώρας από τη Ν.Δ γίνεται μαζί με τους πολίτες, όχι με τους πολίτες απέναντι /Αύριο ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Ξάνθη.

Πολιτική ‘αντεπίθεση’ με εκδηλώσεις ανοιχτές στους πολίτες, σε όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιεί από τις 3 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της ΔΕΘ , η Ν.Δ.

Κλιμάκια στελεχών και βουλευτών του κόμματος περιοδεύουν στην περιοχή, συνομιλούν με πολίτες, εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων και επισκέπτονται εκπροσώπους του επιχειρείν με στόχο να γνωστοποιήσουν την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την συνολική επανεκκίνηση της χώρας σε όλους τους τομείς δράσεις, τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Ξάνθης κ. Μιχάλης Πατεράκης.

Ο κ. Πατεράκης επισημαίνει ότι η αυριανή επίσκεψη του κλιμακίου του κόμματος στην Ξάνθη, το οποίο απαρτίζεται από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. κ. Άδωνη Γεωργιάδη και τους βουλευτές Έβρου, κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη, και Πρέβεζας, κ. Στέργιο Γιαννάκη, εντάσσεται στο προαναφερόμενο πλαίσιο.

Το κλιμάκιο από νωρίς το πρωί θα έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων, με επιχειρηματίες της περιοχής και το απόγευμα , στις 19:30 , στην αίθουσα του Επιμελητήριου Ξάνθης, με όσους Ξανθιώτες επιθυμούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του κόμματος, ανά τομέα, αλλά και να το εμπλουτίσουν με νέες προτάσεις και ιδέες.

Ο κ. Πατεράκης υπενθύμισε ότι φέτος είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που με τον ίδιο τρόπο απευθύνεται προς τους πολίτες η Ν.Δ στο πλαίσιο της συνδιαμόρφωσης μαζί τους της επόμενης ημέρας για τη χώρα.

Ο ίδιος , εκτιμά - μετά την παρουσία και τα όσα είπε από το βήμα της σιδηρόφραχτης, όπως την χαρακτήρισε, Δ.Ε.Θ ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας- ότι πολύ σύντομα η χώρα θα οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές, στις οποίες σύμφωνα- είπε- με όλες τις ενδείξεις ο ελληνικός λαός θα εμπιστευθεί τη χώρα στη Ν.Δ και τον Κ.Μητσοτάκη.

Αμέσως μετά τη Δ.Ε.Θ. , η Ν.Δ θα παρουσιάσει σε όλους τους νομούς της χώρας , τις εξειδικευμένες προτάσεις της ανά περιφερειακή ενότητα, οι οποίες συγκροτήθηκαν με τη συμμετοχή των πολιτών κάθε περιοχής, γνωστοποίησε ο κ. Πατεράκης.

Ακούστε τον κ. Μ.Πατεράκη.

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά