Γ.Χατζηθεοδώρου: οι εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ, αφετηρία επανεκκίνησης της χώρας με τα μνημόνια να αποτελούν παρελθόν

Το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την επανεκκίνηση της χώρας στη μετά μνημόνιο εποχή, με μέτρα ελάφρυνσης που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής κοινωνίας και του επιχειρείν, εκτιμά ότι έγινε με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τη Δ.Ε.Θ., ο Γραμματέας της Ν.Ε.Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Χατζηθεοδώρου.

Ανέλυσε τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μέτρα άμεσης εφαρμογής, στους χρόνους που ανακοινώθηκαν, τα οποία δεν αποτελούν μονομερείς αποφάσεις της κυβέρνησης και στοχεύουν στην επαναφορά των πολιτών και της χώρας στην κανονικότητα.

Για μια ακόμη φορά δήλωσε ότι οι περικοπές στις συντάξεις δεν θα ενταχθούν στο κείμενο του νέου προϋπολογισμού που θα έρθει – μετά την έγκριση , πάντως , των δανειστών που ήδη επεξεργάζονται το σχέδιο μαζί με τις εξαγγελίες του Α.Τσίπρα- και άρα δεν θα υλοποιηθεί το 2019.

Υπεραμύνθηκε της περίφημης συμφωνίας των Πρεσπών, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και χαρακτήρισε ανεύθυνη τη στάση της αντιπολίτευσης τόσο σε ότι αφορά τη χάραξη της μετά μνημονίου εποχής στη χώρα, όσο και στα εθνικά ζητήματα.

Ακούστε τον κ. Γ.Χατζηθεοδώρου.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά