Μανώλης Χριστοδουλάκης και Άγγελος Τόλκας του ΚΙΝΑΛ στην Ξάνθη

O Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο υπεύθυνος του τομέα αυτοδιοίκησης Άγγελος Τόλκας, μίλησαν την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στην ανοιχτή Νομαρχιακή Συγκέντρωση στο Ξενοδοχείο Elisso.


Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης σημείωσε ότι,  η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης σηματοδότησε και επίσημα πλέον την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, οπού ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ επενδύουν στην πολώση και στη διχαστική πολιτική με σκοπό να διαμορφωθεί ένα πλασματικό δίπολο, που θα αυξήσει τα εκλογικά τους ποσοστά .

 

Ο  στόχος των επόμενων εκλογών για το Κίνημα  είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και η δημιουργία  προοδευτικού  αναχώματος  στον  ανερχόμενο δεξιό ρεβανσισμό. 

"Σύντομα θα κάνουμε τις επιλογές μας και πολύ σύντομα, στο τέλος των διεργασιών,  θα ανακοινωθούν και τα ονόματα υποψήφιων Περιφερειαρχών και Δημαρχών του ΚΙΝΑΛ", σημείωσε ο Άγγελος Τόλκας, ξεκαθαρίζοντας οτι στόχος του ΚΙΝΑΛ είναι να υπάρξουν υποψήφιοι σε όλες τις Πρωτεύουσες Νομών και σε όλες τις Περιφέρειες, καθώς κρίσιμα ζητήματα όπως αυτό της απλής αναλογικής οδηγούν σε αποδιοργάνωση την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά