Παραίτηση από Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ και υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου ο Νίκος Κιατίπης.

 

 

Την παραίτησή του από το αξίωμα του Προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ υπέβαλε πριν από ημέρες   ο Νίκος Καιτίπης και γνωστοποιεί την καθοδό του ως υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. 

Στην ανακοίνωσή του σημειώνει:

 "Σε μια εποχή που ο Δήμος Τοπείρου, αντιμετωπίζει ιδιαίτερες προκλήσεις λόγω των αυξημένων δυνατοτήτων του, όλοι μας οφείλουμε να δηλώσουμε παρόντες με σκοπό μια πραγματική αλλαγή, έναν Νέο Τόπειρο. Με αίσθημα ευθύνης, λοιπόν, ανακοινώνω την πρόθεση μου, να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου, με σκοπό της ανάληψη της ηγεσίας του Δήμου Τοπείρου.

Έτσι, προ ημερών λειτουργώντας καταστατικά και σεβόμενος τον Κανονισμό της Οργάνωσης, υπέβαλα την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ν. Ξάνθης. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η ψήφος των μελών της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μου έδωσε την ευκαιρία να παλέψω για το μέλλον της παράταξης και του τόπου και οφείλω να τους ευχαριστήσω θερμά.

Για μια πραγματική αλλαγή στον Τόπειρο σκοπός μου είναι να εργασθώ σκληρά, ώστε μέσα από ευρείες συναινέσεις και συνδυάζοντας την πείρα των παλαιοτέρων και την πυρά των νέων, όλοι μαζί να βάλουμε τις βάσεις για την υλοποίηση του οράματος μας, για έναν Νέο Τόπειρο".

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά