Γ.Γεωργιάδης: Γυρίσαμε από το συλλαλητήριο οργισμένοι και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε όλοι/ Η λαοθάλασσα δεν σταματά με χημικά

Την οργή, το θυμό από την εκτεταμένη χρήση χημικών αλλά και το πείσμα να συνεχίσουν τον αγώνα ώστε να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών όλοι οι Ξανθιώτες, μικροί και μεγάλοι, που συμμετείχαν χθες στο συλλαλητήριο του Συντάγματος, μετέφερε, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Ξάνθης, κ. Γεώργιος Γεωργιάδης.

Οι Ξανθιώτες, οι οποίοι επέστρεψαν σήμερα στις 4:00 τα ξημερώματα, βίωσαν το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που ένωσε όλους τους Έλληνες από άκρη σε άκρη της χώρας αλλά και την αχρείαστη, σύμφωνη με τον κ. Γεωργιάδη, εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων εξαιτίας μιας ολιγομελούς ομάδας γνωστών –αγνώστων, που δεν μπόρεσε (; !) να απομονώσει η αστυνομική δύναμη.

Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι κινδύνευσαν μικρά παιδιά –και από την αποστολή των Ξανθιωτών – αλλά και ηλικιωμένοι , περιέγραψε μοναδικές στιγμές από την αποφασιστικότητα των Ελλήνων, οι οποίοι δεν εγκατέλειψαν το συλλαλητήριο παρά τα χημικά και τη βροχή.

Ακούστε τον κ. Γεωργιάδη.

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά