Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου
Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου
Η κα. Όλγα Χαιροπούλου-Γεκτίδου ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό της στο Δήμο Ξάνθης, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Σελίδα» για τις εκλογές της 19ης Μαΐου 2019.
Στην έναρξη της παρουσίασης, με εμφανείς επιδράσεις από τον τρόπο που ανακοινώνονται κινήσεις πολιτών στην Ευρώπη, έκανε γνωστό ότι γεννήθηκε στην Ξάνθη, έβγαλε το Δημοτικό Σχολείο στο Λειβαδίτη και το Γυμνάσιο στη Σταυρούπολη, το Πανεπιστήμιο στην Φρανκφούρτη όπου έζησε 17 χρόνια και επέστρεψε στην Ξάνθη όπου ως εκπαιδευτικός εργάστηκε στο γυμνάσιο Πολυσίτου, στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, αποσπάστηκε για 6 χρόνια στο γυμνάσιο της Νυρεμβέργης και σήμερα έχει οργανική θέση στο 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης.
Η κα Χαιροπούλου ασχολείται πολλά χρόνια με τα κοινά καθώς ήταν για 5 φορές υποψήφια δημοτική σύμβουλος με συνδυασμούς στην Ξάνθη, αρθρογραφεί για χρόνια με θέματα που αφορούν στην Κοινωνία, στα παιδιά και στο Περιβάλλον, ενώ για 2 χρόνια παρήγαγε και παρουσίαζε στο Δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης την Περιβαλλοντική εκπομπή «Η γη μας είναι ωραία».
Η κα. Όλγα Χαιροπούλου τώρα διεκδικεί το Δήμο Ξάνθης με κίνητρο ένα «δημιουργικό γινάτι» όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.
Αυτό το δημιουργικό γινάτι έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το όνειρό της εδώ και 25 χρόνια να δημιουργηθεί στην Ξάνθη το Γεωλογικό Μουσείο, μια ιδέα που υποστηρίζει για δεκαετίες και πιστεύει ότι θα δώσει το συγκριτικό πλεονέκτημα στην περιοχή.
«Νέα Σελίδα» το όνομα της παράταξης και με μια κονκάρδα στο χέρι η κα. Χαιροπούλου αναφέρθηκε σε προσπάθειες που γίνονται σε όλη την Ευρώπη, που ξεκινούν από το μηδέν και τελικά αγκαλιάζουν την κοινωνία ή καλύτερα τους αγκαλιάζει η κοινωνία.
«Νέα Σελίδα», «από την ώρα που θα αναλάβουμε τη Δημαρχεία θέλουμε όλα να είναι Νέα, νέα σελίδα, όπως νέο είναι ότι σας παρακαλούμε να πληρώσετε τον καφέ σας, δεν έχουμε χρήματα, ξεκινάμε από το μηδέν, αυτή τη στιγμή ακόμη δεν έχουμε πολλά άτομα στον συνδυασμό μας και δεν θα ανακοινώσουμε ονόματα έως ότου έχουμε ικανό αριθμό ανθρώπων που θα συμπορευθούν μαζί μας για να απαρτίσουν και να ολοκληρώσουν την κάθοδο του συνδυασμού μας στις εκλογές», σημείωσε η κα. Χαιροπούλου, αναδεικνύοντας την αυθόρμητη, αγνή και καθαρή ιδέα, συμμετοχής στα κοινά, με τρόπο που ενεργοποιούνται οι πολίτες της Ευρώπης.
Η κα. Χαιροπούλου έκανε γνωστό ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού κινείται σε τρεις άξονες οι οποίοι είναι: Ο Άνθρωπος, Η πόλη και οι οικισμοί, Το περιβάλλον.
Στην πρώτη αυτή εκδήλωση η επικεφαλής αναφέρθηκε εισαγωγικά στον πρώτο άξονα του προγράμματός της που είναι ο Άνθρωπος, ξεκινώντας από τα παιδιά.
Σημειώνουμε ότι η κα. Χαιροπούλου έδωσε στη διάθεση των παρευρισκόμενων, κονκάρδες του συνδυασμού για την οικονομική υποστήριξη της προσπάθειας και αρκετοί ήταν αυτοί που τις αγόρασαν, ενώ η ίδια ως εκπαιδευτικός, αναφερόμενη στην σωστή εκφορά της ελληνικής γλώσσας, είπε πως θέλει τα παιδιά να μιλούν καλά ελληνικά, πολύ καλά ελληνικά.
Ακούστε όλη την εκδήλωση:
Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου
Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου