Κ. Κατσιμίγας: Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία

 

"Στη ζοφερή αυτή κατάσταση, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που  καθημερινά διαπίστωναν ότι η Περιφέρεια εγκαταλείπεται στον αυτόματο πιλότο" σημείωσε ο Κώστας Κατσιμίγας στην παρουσίαση του συνδυασμού  και τον παρακίνησαν να αναλάβει πρωτοβουλία για την ανασυγκρότησή της, προκειμένου να βρει τον ρόλο και τον βηματισμό που είναι απαραίτητο να έχει.

Η ανάληψη της πρωτοβουλίας είχε σαν αποτέλεσμα την  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, με την οποία ο κ. Κατσιμίγας διεκδικεί τη Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις εκλογές του Μαΐου.

Το σήμα του:

ένα πολύχρωμο λουλούδι με πέντε πέταλα, που ετοιμάζεται να ανθίσει – η Περιφέρεια με τις πέντε διακριτές οντότητές της, που ενώνονται στο ίδιο αδιάρρηκτο σύνολο και αναμένουν την πρόοδό τους μέσω της άρτιας διοικητικής οργάνωσης και της ανάπτυξης της, υπό τη δύναμη της Ενιαίας Περιφερειακής Συνείδησης.

Στην κατάμεστη αίθουσα  ξενοδοχείου  στην Κομοτηνή, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Κώστα Κατσιμίγα για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την ΑΜΘ, ο πρώην Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, πρώην και εν ενεργεία Δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, αρκετοί εκπρόσωποι φορέων από όλη την ΑΜΘ και πλήθος κόσμους.

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά