Η παιδική καρναβαλική παρέλαση και το ξεφάντωμα των μικρών με τη συνοδεία τρισευτυχισμένων γονιών..

 Πραγματοποιήθηκε η Παιδική καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 3 μαρτίου 2019 με τα παιδιά όλων των βαθμίδων της σχολικής εκπαίδευσης να χαμογελούν και να λικνίζονται στους ρυθμούς στο μεγαλύτερο παιδικό αποκριάτικο ξεφάντωμα της πόλης.

 

 Παιδιά χαρούμενα  και γονείς τρισευτυχισμένοι διασκέδασαν με την καρδιά τους ενώ τους ρυθμούς έδινε από την εξέδρα στην κεντρική πλατεία ο dj Morello που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια κρατώντας το ενδιαφέρον, όσων θέλουν πραγματικά να χορέψουν,  σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ακούσαμε βέβαια και κάποιες παρατηρήσεις που κυρίως είχαν να κάνουν με το συντονισμό της παρέλασης και με την επόμενη συναυλία που έπρεπε να ξεκινήσει. Το χρωματιστό ποτάμι ήταν με πολύ μεγάλο μήκος και μας λένε γονείς κυρίως από το ΑΞΙΟΝ και το 6ο Δημοτικό σχολείο Ξάνθης οτι,  ενώ ήταν ακόμη κοντά στην πλατεία Ελευθερίας,  σταμάτησαν οι χορευτικές μουσικές της παρέλασης και ξεκίνησε η συναυλία,  με αποτέλεσμα να πέσουν οι ρυθμοί και να δυσανασχετούν οι μικροί καρναβαλιστές.....

Στη διερεύνηση που κάναμε καταλήξαμε στο συμπέρασμα οτι, πραγματικά υπήρξε θέμα αξιολόγησης του μεγέθους της παρέλασης και θα ήταν τελικά εφικτό να διαρκέσουν οι χορευτικοί ρυθμοί για περίπου 20 λεπτά περισσότερο, έως ότου ξεκινήσει η συναυλία, με όλο τον όγκο των μαθητών επάνω στην κεντρική πλατεία.

Μικρό το λάθος, ανθρώπινη η παρόρμηση... πάντα εχθρός του καλού θα είναι το καλύτερο και πάντα τα λάθη θα μας βοηθούν στο να βελτιωνόμαστε.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά