Η Μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση της Ξάνθης ξεκίνησε και δε λέει να τελειώσει....

Με τις ιδανικότερες συνθήκες ξεκίνησε η Μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση στην Ξάνθη στη 1 το μεσημέρι και ακόμη είναι σε εξέλιξη....

Πολλές χιλιάδες επισκεπτών στην Ξάνθη που στην κυριολεξία βούλιαξε από ανθρώπους που αγαπούν το Καρναβάλι της Ξάνθης και ήρθαν από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια με εντύπωση να προκαλεί η μεγάλη προσέλευση φίλων του Καρναβαλιού από την Τουρκία, την Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Με ιδιωτικά αυτοκίνητα και με οργανωμένα τουριστικά λεωφορεία οι επισκέπτες έφτασαν από την Παρασκευή στην πόλη και υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τις 200.000.

Όλοι ανεξαιρέτως  δοκίμασαν τα τοπικά φαγητά, τα εξαίρετα γλυκά και το φημισμένο κρασί της περιοχής, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να κάνουν προμήθειες για τις πατρίδες τους.

Η παρέλαση άνοιξε με το Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού κ. Πασχάλη Λύρατζη να υποδέχονται στην Κεντρική Πλατεία το Βασιλικό άρμα και τα το συνοδεύουν, ενώ φέτος ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού προπορευόταν και έδινε το χρώμα της αίσθησης του "έρως ανίκατε μάχαν"..... όπως είναι το θέμα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2019.

Σε λίγη ώρα θα έχετε στη διάθεσή σας περισσότερα Βίντεο και φωτογραφίες από την Παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2019

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά