Η καθαριότητα είναι η μισή Αρχοντιά.....

Η Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση ολοκληρώθηκε και με το που άρχισε να αποχωρεί και ο  κόσμος όλα τα συνεργεία του Δήμου Ξάνθης με οργανωμένο σχέδιο επέμβασης και τον κατάλληλο εξοπλισμό ξεκίνησαν τον καθαρισμό των απορριμμάτων που έμειναν μετά από την μεγάλη κοσμοσυρροή στην κορύφωση της Μεγάλης Γιορτής στην Ξάνθη.

Όλοι μετά από ώρες άρχισαν να βλέπουν τα αποτελέσματα και μέχρι αργά το βράδυ δεν έμεινε τίποτα από απορρίμματα στο ιστορικό κέντρο της Ξάνθης,  με τους ανθρώπους της καθαριότητας και όχι μόνο, με αυταπάρνηση,  με ιδιαίτερη ένταση και ρυθμό, με χαρά και προσήλωση στο καθήκον, να καταφέρνουν να δώσουν την πόλη πίσω στους πολίτες της. καθαρή και αξιοπρεπή.

Έμειναν πίσω, ευτυχώς σε μεμονωμένα παραδείγματα, κάποιες καταστροφές σε εγκαταστάσεις στα πάρκα μας, που δυστυχώς αποδεικνύουν ότι κάποιοι, ευτυχώς το επαναλαμβάνω λίγοι, δεν έχουν την ωριμότητα να εκτιμήσουν την αξία της φιλοξενίας και να σεβαστούν τα αυτονόητα.  Οι καταστροφές αυτές που βλέπετε και στις φωτογραφίες θα αποκατασταθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά