Δήμαρχος Ξάνθης: Το υπέροχο Ξανθιώτικο Καρναβάλι- Θ.Λ.Ε - Aπό του χρόνου ακόμη καλύτερο/ Συνεχάρη τους υπαλλήλους και τις υπηρεσίες του Δήμου

Τα καλύτερα έρχονται από του χρόνου για τις Θ.Λ.Ε , δηλώνει ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, εκφράζοντας δημόσια την ικανοποίηση του για την αθρόα ανταπόκριση Ξανθιωτών και επισκεπτών στο φετινό λαοφιλή θεσμό αλλά και τα συγχαρητήρια του προς τους υπαλλήλους και τις υπηρεσίες του Δήμου μας που κατάφεραν να διαχειριστούν τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν:’ Το φετινό πρόγραμμα του Κέντρου Πολιτισμού ήταν από τα καλύτερα, η ανταπόκριση του κόσμου μοναδική. Όλες αυτές οι αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε για εμάς είναι ευθύνη ώστε του χρόνου να είναι ακόμη καλύτερη η διοργάνωση. Και θα είναι’, επισημαίνει.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους Ξανθιώτες και τους συλλόγους, πολιτιστικούς και λαογραφικούς, για την αστείρευτη δημιουργικότητα τους που παράγει πολιτισμό, αναφέρθηκε εκτός από την κορύφωση του θεσμού το τελευταίο Σαββατοκύριακο με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και στο γεγονός ότι φέτος προσέδωσε δυναμική από τις πρώτες μέρες της διοργάνωσης η λαογραφία, το ιδιαίτερο αυτό χαρακτηριστικό που δεν συναντάται σε αντίστοιχες διοργανώσεις σε όλη τη χώρα, αλλά και στην ανεπανάληπτη κοσμοσυρροή στη Δ.Ε Σταυρούπολης και στους οικισμούς του Δήμου Ξάνθης, την Καθαρά Δευτέρα.

Εστίασε επίσης στο γεγονός ότι οι οργανωμένες και αυξημένες σε σχέση με άλλες χρονιές αφίξεις από χώρες του εξωτερικού , των Βαλκανίων και όχι μόνο, κατά την περίοδο των Θ.Λ.Ε, καθιστούν τον Ξανθιώτικο θεσμό μοναδικό σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος, συνεχάρη τους υπαλλήλους όλων των υπηρεσιών του Δήμου – Κέντρο Πολιτισμού, καθαριότητα, πρασίνου, ΔΕΥΑΞ, Τεχνική Υπηρεσία κ.α- που κατάφεραν να διαχειριστούν τα όποια ζητήματα προέκυψαν από την πρωτοφανή κοσμοσυρροή.

Ακούστε το Δήμαρχο Ξάνθης.

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Καρναβάλι
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά
Σταυρούπολη