Η ΔΟΞΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Βόρειας Ελλάδας

Με πολυάριθμη συμμετοχή και τεράστια επιτυχία συμμετείχε Η ΔΟΞΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Βόρειας  Ελλάδας το Σαββατοκύριακο 16/17 Μαρτίου στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων Σερρών. Η άριστη διοργάνωση με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό συνέθεσαν εντυπωσιακές εικόνες στον αγωνιστικό χώρο xco .

Το Σάββατο 16/3 στην κατηγορία παμπαίδων αγωνίστηκαν ο Κοσμίδης Νικόλαος , Καλαϊτσίδης Οδυσσέας και Φυτελής Βασίλειος ,έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ολοκλήρωσαν και τις 4 στροφές του αγώνα με καλή θέση κατάταξης.

Την Κυριακή 17/3 στην γραμμή εκκίνησης βρέθηκαν ο Λάσκαρης Γεώργιος στην κατηγορία παίδων και  Αντωνιάδου Μαρία στην κατηγορία γυναικών η οποία απέσπασε την πέμπτη θέση. Στην κατηγορία μάστερ ο πρωτοεμφανιζόμενος Χασεκίογλου Δημήτριος πήρε την πέμπτη θέση και ο Σαρίκος Παναγιώτης διακρίθηκε με τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο , ο Αβτζόγλου Σπύρος τερμάτισε με καλό χρόνο ενώ λόγο τεχνικού προβλήματος εγκατέλειψε ο Βούτσιλας Γεώργιος.

Η μεγάλη αυτή αποστολή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των συνοδών και γονέων, που ο σύλλογος θερμά ευχαριστεί.

 

"Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν για την ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή του πρωταθλήματος Cross country (αντοχής) Βορείου Ελλάδος. Συνεχίζουμε δυναμικά με όραμα και θετική ενέργεια", σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση Η ΔΟΞΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Πολιτιστικά
Τοπικά
Σταυρούπολη