Ο 9ος Δρόμος του Κερασιού στην Έδεσσα.Η "Δόξα Σταυρούπολη" Ξάνθης διεκδίκησε και πήρε διακρίσεις.

Με μεγάλο αριθμό αθλητών σε δυο διαφορετικές διοργανώσεις έκανε αισθητή την παρουσία της η Δόξα Σταυρούπολη Ξάνθης την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 .

Με εκπροσώπηση στο διήμερο αγώνα το Σάββατο με ατομική χρονομέτρηση και την Κυριακή στο αντοχής στην Λάρισα από τους αθλητές Κάρτα Αθανάσιο και Χριστίνα Γρε απέσπασε  τη δεύτερη θέση στην κατηγορία γυναικών .

 Στην πολυπληθή  συμμετοχή του αγώνα βουνού, 9ος Δρόμος του Κερασιού,  στην Έδεσσα,  με έξι αθλητές,ο σύλλογος απέσπασε  δυο μετάλλια και πολύ καλές θέσεις στην κατάταξη.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία γυναικών με πολλές συμμετοχές η Αντωνιάδου Μαρία πήρε την πρώτη θέση, στην κατηγορία Μάστερ Β ο Αβτζόγλου Σπύρος την έκτη θέση, στην κατηγορία Μάστερ Γ ο Σαρίκος Παναγιώτης, τη δεύτερη θέση .

Πολύ καλή θέση φέρανε οι μικροί της ομάδας. Στην κατηγορία Παμπαίδων ο Κοσμίδης Νικόλαος 9ος,  Καλαϊτσίδης Οδυσσέας 10ος και Φυτέλης Βασίλειος 12ος .

Η Δόξα Σταυρούπολη εύχεται  στους αθλητές του συλλόγου περισσότερες συμμετοχές και πολλές διακρίσεις  και Ευχαριστεί θερμά  για την φιλοξενία τους διοργανωτές και τους συνοδούς της ομάδας για την συμπαράσταση τους .

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά
Σταυρούπολη