Ανοιχτή πρόσκληση από τους ‘Βατράχους’ για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής/Ένα μοναδικό event με drummers θα κλείσει τη Γιορτή

Μέχρι τις 17 Μαΐου όποιος ή όποιοι-ομάδες, παρέες- ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικοί, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για τη φετινή Γιορτή Ευρωπαϊκής Μουσικής, που για 8η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται και στην Ξάνθη , από 21 έως 23 Ιουνίου, ενημερώνει ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ξάνθης ‘Οι Βάτραχοι’, κ. Μιχάλης Τσέπελης.

Φέτος για πρώτη φορά αναμένεται ένα μοναδικό κλείσιμο της γιορτής με την εκδήλωση: one band and many drummers , στο οποίο θα ενώσουν το ταλέντο τους drummers , οι οποίοι επίσης καλούνται στην ίδια ημερομηνία να δηλώσουν συμμετοχή.

Επίσης μέχρι τις 17 Μαΐου καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή ως συνδιοργανωτές όσοι ιδιώτες, επιχειρηματίες, σωματεία , σύλλογοι, σχολές, ωδεία, θέατρα , ξενοδοχεία κ.α επιθυμούν να ενταχθούν στη γιορτή της μουσικής και να αξιοποιήσουν τις ευφάνταστες και δημιουργικές ιδέες τους.

Στη σελίδα των Βατράχων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει αναρτημένη η φόρμα στην οποία μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν συμμετοχή ενώ εξυπηρετούνται και από την κεντρική σελίδα της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής για τον ίδιο σκοπό.

Και φέτος η διοργάνωση γίνεται από τους Βατράχους σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης .

Χρόνο με το χρόνο η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στην Ξάνθη ωριμάζει, εμπλουτίζεται, ενισχύεται, σημειώνει ο κ. Μιχάλης Τσέπελης καλώντας μας για μια ακόμη φορά να χρωματίσουμε την πόλη με νότες γιατί:’ οι άνθρωποι έχουν ανάγκη τη μουσική και η μουσική έχει ανάγκη τους ανθρώπους’.

Ακούστε τον κ. Μιχάλη Τσέπελη.

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά