Α.Ζαχαρόπουλος : Θα επανέλθουν τα ποσοστά της Ένωσης Κεντρώων στις εθνικές εκλογές, εκτιμά/ Έτοιμα τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλη την Ελλάδα

 

Ο υπεύθυνος του τομέα εξωτερικής πολιτικής της Ένωσης Κεντρώων και υποψήφιος  , με παρέμβαση του στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, προέβη σε μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών που προβλημάτισαν της Ένωση Κεντρώων και αποτέλεσαν την αφορμή για την επαναχάραξη της στρατηγικής του κόμματος ενόψει εθνικών εκλογών.

Η κύρια εκτίμηση , τόνισε, για τους λόγους που οδήγησαν σε μείωση των δυνάμεων της Ένωσης Κεντρώων ήταν η συσπείρωση ψηφοφόρων του κόμματος στη Ν.Δ  με στόχο να αποδοκιμαστεί η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Η μέχρι στιγμής αίσθηση των στελεχών του κόμματος είναι ότι θα επανέλθουν οι συγκεκριμένοι πολίτες στην Ένωση Κεντρώων, στη μάχη των εθνικών εκλογών, αναγνωρίζοντας την πολιτική στάση της αλλά και τις προτάσεις της.

Τα ψηφοδέλτια του κόμματος είναι έτοιμα σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της επικράτειας, σημείωσε, και ο στόχος δεν είναι άλλος από την συνεχή ενημέρωση, από το σύνολο των στελεχών σε όλη τη χώρα, των πολιτικών θέσεων της Ένωσης Κεντρώων.

(Σ.σ. : ο κ. Ζαχαρόπουλος επισήμανε ότι η δημοσιοποίηση των ονομάτων των υποψηφίων βουλευτών θα γίνει άμεσα).

Ακούστε την παρέμβαση.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά