Εθνικές εκλογές 2019: ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ, κ. Δημήτρης Σαλτούρος

Στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ. , κ. Δημήτρης Σαλτούρος, ο οποίος εξαιτίας αυξημένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί στην σημερινή συνέντευξη στο δημοτικό ραδιόφωνο, απέστειλε γραπτό μήνυμα το οποίο απευθύνει τόσο προς τους ακροατές/τριες του δημοτικού ραδιοφώνου όσο και προς το σύνολο των Ξανθιωτών/σων , ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

"Φίλες και φίλοι ακροατές του δημοτικού ραδιοφώνου, ξανθιώτισσες και ξανθιώτες

Πλησιάζουμε ολοταχώς στην ημέρα των εκλογών. Πλησιάζουμε στην ημέρα που η Ελλάδα θα αλλάξει σελίδα. Διανύουμε μέχρι σήμερα μία δύσκολη περίοδο η οποία θα έπρεπε να έχει λήξει πολύ νωρίτερα. Με την ψήφο μας την Κυριακή 7 Ιουλίου δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για το άλμα προς τα εμπρός. Απελευθερώνουμε τις παραγωγικές δυνάμεις από τη γραφειοκρατία, αλλάζουμε το ασφυκτικό επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον, εκσυγχρονίζουμε τις κρατικές δομές δημιουργώντας ένα αποτελεσματικό κράτος, αξιοποιούμε τις τεράστιες δυνατότητες του τόπου μας.

Σας καλώ όλους – μέσα και από τη συχνότητα του δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης – να συμμετέχετε ενεργά στην αλλαγή αυτή. Με πρώτο βήμα τη συμμετοχή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Με πρώτο βήμα την ψήφο στη Νέα Δημοκρατία. Για την Ξάνθη και την Ελλάδα".

Ξάνθη 04/07/2019

Δημήτρης Σαλτούρος

Υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας.

 


 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά