Τετάρτη σε Δήμο Αβδήρων, Παζάρι Γενισέας, Νοσοκομείο Ξάνθης, Δημαρχείο, Οικισμούς του Δήμου Μύκης και Πέμπτη σε ΚΟΜΟΤΕΞ, Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών ο Σπύρος Τσιλιγγίρης.

Τετάρτη 3 Ιουλίου

Σε Δήμο Αβδήρων, Παζάρι Γενισέας, Νοσοκομείο Ξάνθης, Δημαρχείο και Οικισμούς του Δήμου Μύκης η περιοδεία του Υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ Σπύρου Τσιλιγγίρη την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019.

  Ο Δήμος Αβδήρων αποτέλεσε την πρώτη στάση της περιοδείας που πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019, ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη και τον Αντιδήμαρχο Δήμο Γαρούφα, συζητώντας μαζί τους, τόσο για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν κατά την θητεία που ολοκληρώνεται όσο και για αυτά που έχουν προγραμματιστεί και βρίσκονται σε διαδικασία υλοποίησης, ενώ στη συνέχεια ο Υποψήφιος Βουλευτής βρέθηκε στην Λαϊκή Αγορά (Παζάρι) της Γενισέας, όπου είχε επαφές με τους επαγγελματίες του υπαίθριου εμπορίου, συζητώντας μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

  Λίγο πριν το μεσημέρι, ο κύριος Τσιλιγγίρης, είχε συνάντηση στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με τον Διοικητή κύριο Αχ. Γερόπουλο και τον Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής Φ. Φίλιππου, οι οποίοι και τον ενημέρωσαν διεξοδικά για θέματα που καθημερινά απασχολούν τη Διοίκηση σχετικά με τη λειτουργία.

  Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο Υποψήφιος Βουλευτής Σ. Τσιλιγγίρης, βρέθηκε στην ορεινή Περιοχή του Δήμου Μύκης, ξεκινώντας το πρόγραμμά του από την Σμίνθη και επίσκεψη στο Δημαρχείο όπου συναντήθηκε  με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους αλλά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, από τους οποίους ενημερώθηκε για θέματα αρμοδιοτήτων τους. Το πρόγραμμα της περιοδείας του έκλεισε με επισκέψεις στα χωριά Εχίνο, Μάντενα, Γλαύκη, Ωραίο, Πάχνη, και Μελίβοια, συζητώντας με τους κατοίκους τους, που δεν έκρυψαν το παράπονό τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως λόγω ανεργίας, με αποτέλεσμα να αδειάζουν τα χωριά από κόσμο που μεταναστεύει στο εξωτερικό, προκειμένου να βρει τα χρήματα δουλεύοντας, για να εξασφαλιστούν τα προς το ζην για τις οικογένειές τους.


Πέμπτη 4 Ιουλίου

Τις εγκαταστάσεις της ΚΟΜΟΤΕΞ στη ΒΙΠΕ Ξάνθης αλλά και το Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών (πρώην Αστυνομική Σχολή), επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Τσιλιγγίρης

  Μια επιχείρηση η οποία εδώ και χρόνια κοσμεί τον χώρο του Επιχειρείν στην Ξάνθη και αποτελεί στην κυριολεξία παράδειγμα προς μίμηση, επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Τσιλιγγίρης.

  Ο υποψήφιος Βουλευτής, βρισκόμενος στην ΚΟΜΟΤΕΞ είχε για αρκετή ώρα, συζήτηση με τον Πρόεδρό της Αθανάσιο Πατσατζή, διαπιστώνοντας πως ακόμη και σε επιχειρήσεις που δημιούργησαν και διατήρησαν θέσεις εργασίας στην περιοχή μας για πολλά χρόνια, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, και αυτό γιατί, τόσο από την άδικη συμπεριφορά της Κυβέρνησης στο θέμα της επιδότησης κόστους εργασίας 12% όσο και από την πολύ υψηλή φορολογία που σε συνάρτηση με το αυξημένο κόστος παραγωγής, λειτουργούν ως ταφόπλακα που αιωρείται επάνω από αυτές, δημιουργείται ένα κλίμα αβεβαιότητας για το μέλλον.

  Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους της Επιχείρησης παρακολουθώντας το πώς αυτή λειτουργεί στον Τομέα Παραγωγής Προϊόντων που εξάγονται.

  Λίγο αργότερα ο κ. Τσιλιγγίρης επισκέφθηκε την πρώην Αστυνομική Σχολή νυν Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών, συζητώντας με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί, οι οποίοι και τον ενημέρωσαν τόσο για τις συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων στις εγκαταστάσεις όσο και για τον τρόπο διαδικασίας που ακολουθείται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το Νόμο διαδικασίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά