Εθνικές εκλογές 2019: ο υφυπουργός οικονομίας και ανάπτυξης και υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Στάθης Γιαννακίδης. Μήνυμα, στα τελευταία λεπτά της συνέντευξης.

Στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου ο υφυπουργός οικονομίας και ανάπτυξης, βουλευτής Ξάνθης  του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, κ. Στάθης Γιαννακίδης , παρουσίασε την προγραμματική αναπτυξιακή πρόταση του κόμματος του ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, εστιάζοντας στις ενέργειες και το έργο της κυβέρνησης στο Νομό Ξάνθης που είτε δρομολογήθηκαν είτε υλοποιούνται με άμεσο στόχο την οικοδόμηση του κατάλληλου περιβάλλοντος για την προσέλκυση υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας, την ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά, την επανεργοποίηση του επιχειρείν  που αδρανοποιήθηκε κατά την περίοδο της κρίσης αλλά και την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα.

Στα τελευταία λεπτά της συνέντευξης σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019, ο υφυπουργός οικονομίας και ανάπτυξης έλαβε ενημέρωση από το γραφείο του για μια πολύ θετική για την Ξάνθη και την ευρύτερη περιοχή εξέλιξη, που εκκρεμούσε για περισσότερα από 10 χρόνια.

Το μήνυμα έγραφε:

 Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανακoίνωσε την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της εκπόνησης των μελετών για το οδικό τμήμα «Ανατολική Παράκαμψη Ξάνθης» του Κάθετου Άξονα «Ξάνθη-Εχίνος-Ελληνοβουλγαρικά σύνορα» προϋπολογισμού 3.452.000 ευρώ με φορέα υλοποίησης την “Εγνατία Οδός Α.Ε.”

Ακούστε τη συνέντευξη:

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά