Το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα και την Ξάνθη αποτιμούν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Μ.Πατεράκης και ο Γραμματέας της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ, Γ.Χατζηθεοδώρου

Ενθουσιασμός και ικανοποίηση επικρατεί για το χθεσινό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών τόσο στη τοπική οργάνωση της Ν.Δ όσο και στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού η μεν Ν.Δ κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων με μια καθαρή νίκη και σε τοπικό επίπεδο να ανεβάσει τα ποσοστά που στις προηγούμενες εκλογές της στέρησαν την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση,  ο δε ΣΥΡΙΖΑ να αποδείξει ότι διαθέτει πολιτικές αντοχές διαχειριζόμενος τη βαριά ήττα των πρόσφατων ευρωεκλογών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε τοπικό επίπεδο να διατηρήσει την πρωτιά.

 

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ-Ν.Δ Ξάνθης, Μιχάλης Πατεράκης

 

Η ισχυρή νίκη της Ν.Δ είναι η απόδειξη ότι οι Έλληνες αποφάσισαν να αλλάξουν σελίδα, να αντικαταστήσουν τη στασιμότητα και την αδράνεια με ανάπτυξη και ευημερία, επισημαίνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κ. Μιχάλης Πατεράκης.

Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα και η Ξάνθη αλλάζει σελίδα, προσθέτει, τονίζοντας ότι η Ν.Δ σε τοπικό επίπεδο κατάφερε να υπερκαλύψει τις απώλειες που είχε υποστεί στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, απώλειες που της είχαν στερήσει την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Ο βουλευτής της Ν.Δ., κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης, είναι από χθες η φωνή όλων των Ξανθιωτών, υπογραμμίζει, η φωνή διεκδίκησης του αυτονόητου για την Ξάνθη και τους Ξανθιώτες, της επανεκκίνησης της οικονομίας σε όλους τους τομείς.

Η κυβερνητική πρόταση της Ν.Δ που υπερψηφίστηκε σε όλη τη χώρα είναι η εγγύηση για το καλύτερο αύριο όλων.

 

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Χατζηθεοδώρου

 

Η αναγνώριση του έργου της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνεται από τις αντοχές που κατάφερε να επιδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά τη χθεσινή εκλογική διαδικασία και μάλιστα μετά από μια μεγάλη ήττα στις πρόσφατες ευρωεκλογές, επισημαίνει ο Γραμματέας της Ν.Ε Ξάνθης του κόμματος , κ. Γιώργος Χατζηθεοδώρου. Η διατήρηση της πρωτιάς στην Ξάνθη είναι η απόδειξη της στήριξης της τοπικής κοινωνίας, εκτιμά, αλλά και αποτέλεσμα της σωστής ενημέρωσης της κοινής γνώμης από τα τοπικά στελέχη για όλα όσα έγιναν τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την Ξάνθη και τους Ξανθιώτες. Ο κ. Χατζηθεοδώρου , καταλήγοντας , σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στο πολιτικό προσκήνιο της χώρας για να μείνει και σύντομα, πρόσθεσε, θα ανακτήσει τη δυναμική του καθώς θα αποκαλυφθεί- είπε- η κυβερνητική ατζέντα της Ν.Δ.

Ακούστε τις συνεντεύξεις.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά