Σπύρος Τσιλιγγίρης: όλοι μαζί θα δώσουμε τις μάχες για την Ξάνθη, δεν περισσεύει κανείς/ Πρώτη νίκη η μη ίδρυση της Νομικής Σχολής στην Πάτρα από την κυβέρνηση

Σε συστράτευση όλων των Ξανθιωτών, ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα ή ποιόν υποψήφιο στήριξαν στις εκλογές της Κυριακής, όλων των συνυποψήφιων του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στην Ξάνθη που έδωσαν τον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στην Ελλάδα και την Ξάνθη, των παλαιότερων έμπειρων στελεχών της Ν.Δ και των πρώην βουλευτών του κόμματος- πρωτίστως του Αλέκου Κοντού που εκπροσώπησε δυναμικά και επιτυχώς τη Ξάνθη και τη χώρα ως υπουργός-  αλλά και των νεότερων που με την ορμή τους ενδυναμώνουν τον κοινό αγώνα, κάλεσε μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, ο βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ., κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης.

Από τον κοινό αγώνα για να αλλάξει σελίδα η Ξάνθη και η χώρα δεν περισσεύει κανείς και δεν χωρούν διαχωρισμοί και διακρίσεις, επισημαίνει, προσθέτοντας ότι η σύμπραξη όλων την οποία ζητά θα λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής δύναμης για την τοπική κοινωνία. 

Φέρνει ως παράδειγμα την ικανοποίηση του καθολικού αιτήματος της κοινωνίας της Θράκης για τη μη ίδρυση της 4ης Νομικής Σχολής, στην Πάτρα, από τη νέα κυβέρνηση με το ‘καλημέρα’, ένα αίτημα που και ο ίδιος είχε υποστηρίξει κατά την προεκλογική περίοδο και έθεσε υπόψη του πρόεδρου της Ν.Δ. καθώς οι συνέπειες σε πολλά επίπεδα, στην τοπική οικονομία, στην ανθρωπογεωγραφία και το Δ.Π.Θ,  θα ήταν μόνο αρνητικές.

Ακούστε τον βουλευτή Ξάνθης της Ν.Δ., κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη.

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

 

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012
Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά