Η παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου ανεβάζει την Κυριακή στην Ξάνθη τον "Οδυσσεβάχ"

 Ένα από τα πιο σημαντικά θεατρικά έργα για παιδιά και όχι μόνο, βασισμένο στους μύθους, στα λαϊκά παραμύθια και την επική λογοτεχνία. Ένα γοητευτικό μαγικό ταξίδι σε χώρες ονειρικές, με αλλόκοτους ήρωες, ένα παραμύθι όπου τα πάντα είναι δυνατά και αδύνατα, παρουσιάζει την Κυριακή 18 Αυγούστου, στις 21:00, στο θερινό δημοτικό θέατρο Ξάνθης, η παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου.

Ο κ. Σπύρος, ο οποίος σκηνοθετεί την παράσταση και ερμηνεύει έναν από τους αγαπημένους ρόλους στην παράσταση, μίλησε για το συγκεκριμένο έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου, που πλέον συμπληρώνει 40 χρόνια παρουσίας στις θεατρικές σκηνές της χώρας και κάλεσε το κοινό της Ξάνθης, μικρούς και μεγάλους,  να προσέλθει και να παρακολουθήσει την παράσταση, η οποία θα τους μείνει αξέχαστη.

Μία ιδανική παράσταση για παιδιά όλων των ηλικιών που ονειρεύονται και πιστεύουν στην επίτευξη του στόχου, στην αξία της προσπάθειας, στην αξία της οικογένειας και της πατρίδας, στη νίκη του καλού και του δικαίου. Μία παράσταση με πανανθρώπινα μηνύματα ουσιαστικά και επίκαιρα. 

 Ο Οδυσσεβάχ έχει μεταφραστεί σε 8 γλώσσες, έχει παρουσιαστεί από αρκετούς ξένους θιάσους, αλλά και από 10 ελληνικά ΔΗΠΕΘΕ. Την έχουν απολαύσει εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά μικρά και μεγάλα.

Κείμενο: Ξένια Καλογεροπούλου

Μουσική: Διονύσης Σαββόπουλος

Σκηνοθεσία: Φώτης Σπύρος

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Ορφέας Παπαδόπουλος, Νίκος Χρηστίδης, Φλάβιους Νεάγκου, Ήρα Δαμίγου, Ευθύμης Τζώρας και ο Φώτης Σπύρος.

Εισιτήρια προπωλούνται στο βιβλιοπωλείο ‘Πυργελή’ στην τιμή των 8 ευρώ και το βράδυ της παράστασης στο θέατρο , στα 10 ευρώ.

Ακούστε τον κ. Φ.Σπύρο.

Καλλιτεχνικά
Τοπικά