
Ξεκίνησε την καλλιτεχνική περίοδο 2015-16 με το ρόλο του Μπελκόρε (Ελιξίριο του έρωτα του Ντονιτσέτι) στο Λα Μονναί των Βρυξελλών και στη συνέχεια ερμήνευσε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τα Τραγούδια για τα νεκρά παιδιά του Μάλερ με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ισραήλ υπό τη διεύθυνση του Ζ. Μέτα. Ακολουθούν: Εσκαμίγιο (Κάρμεν του Μπιζέ) στην Κρατική Όπερα του Αμβούργου και στο Σαν Κάρλο της Νάπολης, Σκάρπια (Τόσκα του Πουτσίνι) στο Γκέλζενκιρχεν, Αμονάσρο (Αΐντα του Βέρντι) στο Prinzregententheater του Μονάχου, Ιάγος (Οθέλλος του Βέρντι) στην Όπερα του Μόντρεαλ και Φίγκαρο (Κουρέας της Σεβίλλης του Ροσσίνι) στην Σέμπεροπερ της Δρέσδης.
Την καλλιτεχνική περίοδο 2014-15 ερμήνευσε Εσκαμίγιο στο Σαν Γκάλλεν, ρόλο με τον οποίο είχε κάνει το ντεμπούτο του το 2010 στο Κόβεν Γκάρντεν. Η χρονιά σημαδεύτηκε με την προσθήκη δύο νέων ρόλων στο ρεπερτόριό του: Ιωάννης Βαπτιστής (Σαλώμη του Ρ. Στράους) στη Βέρνη και Ριγκολέττο στο Γκέλζενκιρχεν. Ερμήνευσε επίσης τον Φίγκαρο στην όπερα Η ένοχη μητέρα του Νταριούς Μιγιώ στο Θέατρο An der Wien και Ρενάτο (Χορός μεταμφιεσμένων του Βέρντι) στο Τελ Αβίβ με τον Ζούμπιν Μέτα, όπου επίσης είχε ερμηνεύσει Ιάγο το 2012.
Εκτός από τους πιο πάνω ρόλους, έχει ακόμη ερμηνεύσει: Ντον Τζοβάνι, Γουλιέλμο (Έτσι κάνουν όλες) και Ναρντό (Η ψευτοκηπουρός)του Μότσαρτ, Νταντίνι (Η Σταχτοπούτα του Ροσσίνι), Ζερμόν (Τραβιάτα του Βέρντι), Σωνάρ και Μαρτσέλο (Μποέμ του Πουτσίνι), Σάρπλες (Μαντάμα Μπαττερφλάυ του Πουτσίνι), Κόντε ντι Λούνα (Τροβατόρε του Βέρντι), Ροντρίγκο (Ντον Κάρλο Βέρντι), Ενρίκο (Λουτσία ντι Λαμερμούρ Βέρντι), Λεσκώ (του Πουτσίνι), Φραντσέσκο (Οι Ληστές του Βέρντι), Φιεραμόσκα (Μπενβενούτο Τσελλίνι του Μπερλιόζ), Πυλάδη (Ορέστης του Χαίντελ), τους τέσσερις ρόλους στα Παραμύθια του Χόφμαν του Όφενμπαχ, Ραμίρο (Η Ισπανική ώρα του Ραβέλ), Βαλεντίνο (Φάουστ του Γκουνό), Ντόννερ (Ο χρυσός του Ρήνου του Βάγκνερ). Σε κοντσέρτο στο Τελ Αβίβ έχει επίσης ερμηνεύσει τη Νυχτερίδα του Γιόχαν Στράους.
Ο Άρης Αργύρης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε σαξόφωνο και στη συνέχεια τραγούδι με τους Κώστα Πασχάλη, Φραγκίσκο Βουτσίνο και Δέσποινα Καλαφάτη. Με υποτροφία του Σωματείου Υποτροφίες Μαρία Κάλλας ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Μουσική Ακαδημία του Μονάχου με τη Δάφνη Ευαγγελάτου. Το 2002 κέρδισε το Διεθνή Διαγωνισμό Τραγουδιού της Όπερας Δωματίου στο Παλάτι του Ράινσμπεργκ. Το 2006 απέσπασε την τιμητική διάκριση του νέου καλλιτέχνη από την Ένωση Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών Ελλάδος.
Το 2016 εξελέγη Τακτικός Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Τεχνών του Βερολίνου.

Διακρίθηκε σε διεθνείς διαγωνισμούς (Giuseppe Verdi di Parma, Città di Adria, Tito, Schippa) και κέρδισε το Α' Βραβείο στο διαγωνισμό ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ (κατηγορία Oratorio - Lied).
Το ντεμπούτο της σαν σολίστ έκανε σε ηλικία 18 ετών, ερμηνεύοντας το έργο του Beethoven, Φαντασία για πιάνο, σολίστ, χορωδία και ορχήστρα. Ως πρωταγωνίστρια έχει τραγουδήσει: Διδώ και Αινεία (Διδώ), Μυστικό Γάμο (Ελιζέττα), Μαγικό Αυλό (Παμίνα, Α’ Κυρία, Β’ Κυρία), Κάρμεν (Μικαέλα, Φρασκίτα), Μποέμ, Παλιάτσους, Οθέλλο, Ναμπούκο, Τραβιάτα, Χορό Μεταμφιεσμένων, Σιμόν Μποκκανέγκρα, Μακμπέθ, Στιφφέλιο, Μετζέ, Κώστα Καρυωτάκη, κ.ά.
Παράλληλα,έχει ερμηνεύσει πλήθος έργων εκκλησιαστικής μουσικής των Μπαχ, Χαίντελ, Χάυντν, Περγκολέζι, Μπραμς, Μότσαρτ, Μπετόβεν καθώς και την 9η Συμφωνία του Μπετόβεν.
Συνεργάζεται με την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνων και Θεσσαλονίκης καθώς και με τις Κρατικές Ορχήστρες Αθηνών και Θεσσαλονίκης και την Ορχηστρα του Δ. Αθηναίων.
Έχει ηχογραφήσει έργα Θρακιωτών συνθετών για το CD που περιλαμβάνεται στο βιβλίο -μελέτη ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.
Εχει διατελέσει καθηγήτρια στο OPERA STUDIO της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και στο Ωδείο Φαεθων.
Έχει παρασημοφορηθεί για την καλλιτεχνική της δράση με το Μετάλλιο Αξίας της Ελληνικής Μεγάλης Αποστολής του Στρατιωτικού και Νοσοκομειακού Τάγματος του Αγίου Λαζάρου της Ιερουσαλήμ.
