Μ.Φανουράκης: Ζήσαμε στιγμές περηφάνιας και συγκίνησης, συνεχίζουμε μέχρι τις 31/12/2019 μαζί με τους συλλόγους

Οι Ξανθιώτες , μικροί και μεγάλοι , απέδειξαν με την παρουσία τους στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της , ακόμη και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, ότι είναι αποφασισμένοι να υπερασπίσουν το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας.

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης, κ. Μανώλης Φανουράκης, εστίασε στην αθρόα συμμετοχή του κόσμου της Ξάνθης στις επετειακές  εκδηλώσεις, τονίζοντας ότι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για το Δήμο, το Δήμαρχο  και τις υπηρεσίες του Δήμου, από τις τριήμερες εκδηλώσεις στο αποκορύφωμα του εορτασμού, ήταν η αποδοχή και η ένθερμη στήριξη, δια της παρουσίας, των Ξανθιωτών.

Η πλέον χαρακτηριστική στιγμή ήταν φυσικά η μη αποχώρηση τους κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης παρά την καταιγίδα.

Υπογράμμισε την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και στη μαθητική παρέλαση, την Πέμπτη, με την αγορά της πόλης ανοιχτή, στην εκδήλωση της Τετάρτης ‘στα βήματα της απελευθέρωσης’ αλλά και στη συναυλία με το Σταμάτη Σπανουδάκη το βράδυ της Παρασκευής.

Γνωστοποίησε δε ότι οι επετειακές εκδηλώσεις θα συνεχισθούν μέχρι και το τέλος της χρονιάς, το Δεκέμβριο του 2019, σε συνεργασία με τους συλλόγους της Ξάνθης.

Ακούστε τον αντιδήμαρχο Ξάνθης, κ. Μ.Φανουράκη.

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά