"Τόποι και Πρόσωπα"

Τόποι και πρόσωπα, με φιλοξενούμενη την κα. Πηνελόπη Καμπάκη. Οι Θ.Λ.Ε. έχουν πολλές πτυχές στις δράσεις και τις εκδηλώσεις που εξελίσσονται...

Η εκπομπή του Συλλόγου Μάνδρας "Τόποι και Πρόσωπα", της Τρίτης 5 Μαρτίου 2019,  φιλοξένησε την κα. Πηνελόπη Καμπάκη Βουγιουκλή,  Καθηγήτρια Γλωσσολογίας και Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών και προσέγγισε το θέμα "Λαογραφικές εκδηλώσεις στην Ξάνθη" στα πλαίσια των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών - Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2019.

Ο Παναγιώτης Μπαρδάκης συζήτησε με την καθηγήτρια του Δημοκρίτειου για έθιμα της περιοχής δίνοντας προτεραιότητα στους "Κουδουνοφόρους"  και πήρε απαντήσεις, σε πολλά ερωτήματα που τέθηκαν, από την επιστημονική έρευνα της κας Καμπάκη.

Η παρθενική εκπομπή του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάνδρας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης με φιλοξενούμενο τον ζωγράφο Τριαντάφυλλο Ηλιάδη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνδρας έκανε σήμερα, Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019,  το ντεμπούτο του στην συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης στις 14:00 με την δική του εκπομπή που έχει τον τίτλο "Τόποι και Πρόσωπα".