"3Χ και 1Α" κάθε Πέμπτη στις 19:00

"Το δικό μας παρελθόν" Μουσικές και Αναμνήσεις, με αφετηρία το "Στήριγμα" και ταξίδια ατελείωτα.

Η εκπομπή ταξιδεύει στο παρελθόν, στο δικό μας παρελθόν, λέει ο Χασάν Μπουγιουκλού , στα χρόνια της αθωότητας και συμπληρώνει ο Αϊντίν Μπουγιουκλού….. τότε που στα παιδικά χρόνια το παιχνίδι ήταν η πρώτη προτεραιότητα, τότε που αλλάζαμε ρόλους, που η φαντασία μας ταξίδευε αχαλίνωτα και βρισκόταν στα ουράνια νεφελώματα του άπειρου…..

Ακούστε λοιπόν.  το «δικό»  τους, μοναδικό,  παρελθόν:

 

Λαϊκοί Μουσικοί δρόμοι με δίσκους 45 στροφών

Το δεύτερο μέρος της εκπομπής «Σε λαϊκούς μουσικούς δρόμους»  σήμερα Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022,  θα ακούσουμε, με τους  «3 Χ και 1 Α» να διαλέγουν μικρούς δίσκους κυρίως 45 στροφών.

Ακούστε και θυμηθείτε: 

Λαϊκούς Μουσικούς δρόμους ανοίγουν οι "3 Χ και 1 Α" την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Μέσα από λαϊκούς δρόμους μας ταξιδεύει σήμερα Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022, η εκπομπή «3 Χ και 1 Α» διαλέγοντας τα καλύτερα τραγούδια, πάντα βέβαια με τον ανάλογο υποκειμενισμό, από το λαϊκό πεντάγραμμο.

Ακούστε σήμερα το πρώτο μέρος γιατί η εκπομπή την επόμενη Πέμπτη θα συνεχίσει στους λαϊκούς μουσικούς δρόμους της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής.

 

Αναμνήσεις από τη θητεία στον "Στρατό" με τραγούδια που μας συντρόφευσαν

Τα τραγούδια που ακούγαμε την περίοδο που υπηρετήσαμε τη θητεία μας στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας, στον «Στρατό» όπως λέγαμε, πλαισιώνουν τη σημερινή εκπομπή, Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022, των «3 Χ και 1 Α».

Οι συντελεστές της εκπομπής,   Χασάν Μπουγιουκλού, Χαϊρή Εμπλιούκ, Χουσεΐν Κούλα,   είναι ως έναν βαθμό ιδιαίτερα φορτισμένοι, καθώς σε έναν περίπου μήνα θα κουνήσουν το μαντήλι, θα αποχαιρετήσουν για λίγους μήνες τον Αϊντίν Μπουγιουκλού που τον Μάρτιο θα «παρουσιαστεί» για να υπηρετήσει τη θητεία του.

Ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης στους "3Χ και 1Α"

Τα μπλουζ της άγριας νιότης.

Ένα ταξίδι στις μουσικές και τα τραγούδια του Μίλτου Πασχαλίδη που αγαπήσαμε.

Οι "3Χ και 1Α", την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022, επιχείρησαν το αφιέρωμα και απήλαυσαν τις μουσικές του, που ...εδώ θα ακούσετε.

Από την Ξάνθη έως την Κρήτη.

Αναμνήσεις από τη μεγαλόνησο, την Κρήτη, έχουν οι  Χασάν Μπουγιουκλού, Χαϊρή Εμπλιούκ, Χουσεΐν Κούλα,  Αϊντίν Μπουγιουκλού και στην στην εκπομπή "3Χ και 1Α", βρίσκουν την ευκαιρία να σταθούν στη μουσική της Κρήτης, σε ιδιώματα μουσικά που μόνο στην Κρήτη μας συναντάμε και  τα απολαμβάνουμε.

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 ακούσαμε κάποια από τα πιο γνωστά τραγούδια της Κρήτης, κάποια μόνο από τα πιο αντιπροσωπευτικά ιδιώματα που δεν έχουν τελειωμό.

Με Έντεχνα Μουσικά Μονοπάτια "στροφάρουν" τα πλατό της εκπομπής και σήμερα...

Άνοιξη έχει η καρδιά, εσένα σαν κοιτά ....  λέει ο Μάλαμας και το αφιερώνει  στην  Πηγή Καφετζοπούλου που έδωσε όμορφους στοίχους και έφυγε νωρίς.........

Με Έντεχνα Μουσικά Μονοπάτια, "φορτωμένα" σήμερα, τα πλατό της εκπομπής.

Έντεχνα Μουσικά Μονοπάτια την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, περιδιάβηκαν οι  Χασάν Μπουγιουκλού, 

Τα χρόνια τα Φοιτητικά (Α΄ μέρος) έτσι όπως ακούστηκαν την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Αναμνήσεις από τα χρόνια τα νεανικά, από τα χρόνια τα Φοιτητικά, στο επίκεντρο της εκπομπής τα "3Χ και 1Α".

Σελίδες