Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών: Κινητή μονάδα ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΜΘ και Κέντρο Πρόληψης ‘Έκφραση’: Υπάρχει διέξοδος στο αδιέξοδο των εξαρτήσεων

Ανοικτές εκδηλώσεις σε πόλεις της περιφέρειας ΑΜΘ διοργανώνει η κινητή μονάδα ΚΕΘΕΑ ‘ΚΙΒΩΤΟΣ’ ΑΜΘ – στην  Ξάνθη σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ‘Έκφραση’- , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, στις 26 Ιουνίου.

Από την Ορεστιάδα μέχρι την Δράμα θα μεταδοθεί το αισιόδοξο μήνυμα ότι υπάρχει διέξοδος στα αδιέξοδα των εξαρτήσεων μακριά από στερεότυπα και προκαταλήψεις.

Το φετινό σύνθημα του ΚΕΘΕΑ, “ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ”, συνοδεύεται από συμπράξεις και συνέργειες φορέων, αλλά και δεκάδες δράσεις ενημέρωσης, πολιτισμού και αθλητισμού .

Με αφορμή το φετινό εορτασμό της παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, στην σημερινή ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, φιλοξενήθηκαν η υπεύθυνη της κινητής μονάδας ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΜΘ κ. Σεμρά Μουσταφά και η εκπρόσωπος του Κέντρου Πρόληψης ‘Έκφραση’ κ. Διονυσίου Παρασκευή, οι οποίες ενημέρωσαν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι δυο φορείς στους τομείς πρόληψης, συμβουλευτικής, αλλά  και θεραπείας από το ΚΕΘΕΑ, για τη μεταξύ τους συνεργασία, τις εκδηλώσεις που ήδη ξεκίνησαν ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, και για το πώς μπορούν οι συμπολίτες, με απόλυτη εχεμύθεια, να προσέλθουν στις δυο δομές για να αντιμετωπίσουν προβλήματα εξάρτησης ή να ενημερωθούν για θέματα που σχετίζονται με εξαρτήσεις και τους απασχολούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο τρόπος με τον οποίο επικοινώνησαν το μήνυμα τους κατά των ναρκωτικών και των εξαρτήσεων, όσο και η ενημέρωση για τα δυο αυτά πολύτιμα ’εργαλεία’ , την κινητή μονάδα ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΜΘ και το Κέντρο Πρόληψης ‘Έκφραση’, που είναι στη διάθεση της κοινωνίας με δωρεάν υπηρεσίες, οι κ.κ. Μουσταφά και Διονυσίου, εισέπραξαν τα συγχαρητήρια ακροατών /τριων της εκπομπής , με το συμπολίτη κ. Τάκη Σιδηρόπουλο μάλιστα να συγχαίρει δημόσια, στον ‘αέρα’ της εκπομπής, τους δυο φορείς για  το έργο που προσφέρουν. 

Ακούστε τις κ.κ. Σ.Μουσταφά και Π.Διονυσίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ-επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου

 

Κοινωνικά
Τοπικά