"Ξορκίζοντας την Δευτέρα", 27 Ιουνίου 2022,Η Αργυρώ μας φέρνει Νέα σελήνη στο ζώδιο το καρκίνου.

Στις ημέρες αφιερωμάτων σαν σήμερα  το 1967 έγινε η πρώτη εγκατάσταση ΑΤΜ στο Λονδίνο. Στις 28 του μηνός το 1919 τερματίστηκε επίσημα ο Ά Παγκόσμιος Πόλεμος, με την υπογραφή της συνθήκης των Βερσαλλιών και στις 29  Ιουνίου το 1993 η Telestet, είναι η πρώτη εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.

Στις ονομαστικές γιορτές της εβδομάδας έχουμε στις 29 των αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Στις 30 η εκκλησιά γιορτάζει του δώδεκα αποστόλους και στις 1 Ιουλίου εορτή  Αγίων Κοσμά και Δαμιανού των Αναργύρων.

“Vodka Molotov”, η κωμωδία του Neil Simon ανεβάζει παράσταση στο υπαίθριο δημοτικό αμφιθέατρο στις 27 και 28 Ιουνίου.

Έγινε η ολοκλήρωση του πρώτου Εύβοια  film project με θέμα ταινίες οικολογικής συνείδησης, αποσκοπώντας στην μετάδοση ογκολογικού μηνύματος μετά τις φωτιές.

Όντρεϊ Τανγκ, η πρώτη τρανς υπουργός ψηφιακών μέσων στη Taiwan, περιέγραψε ένα μοντέλο ψηφιακής δημοκρατίας  μέσα στην πρόσφατη συνέντευξη της.

Την ερχόμενη Τετάρτη , αναμένουμε νέα σελήνη στο ζώδιο του καρκίνου. Σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέα . είναι εξαιρετική στιγμή  για συμφιλιώσεις. αναμένονται  συναισθηματικές νοσταλγείς και έντονες συναισθηματικές μεταπτώσεις

Συμβουλές  για ένα καλύτερο ύπνο προς αποφυγή εφιαλτικών ονείρων.

 

Επιμέλεια: Ελεάννα Πασχαλίδου

 

Τοπικά