Συνέντευξη Τύπου της ΚΝΕ Ξάνθης: «Τι θέλει το ΝΑΤΟ στην πιο φτωχή Περιφέρεια της χώρας;»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν η Χριστίνα Γιαννακούλα Μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης της ΚΝΕ και η Χριστίνα Στεργίου Μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης της ΚΝΕ  με αφορμή  την εκδήλωση :

«Τι θέλει το ΝΑΤΟ στην πιο φτωχή Περιφέρεια της χώρας;»

που θα πραγματοποιήσει η Οργάνωση Περιοχής Αν. Μακεδονίας Θράκης της ΚΝΕ στα Προκάτ του Πολυτεχνείου της Ξάνθης την Παρασκευή 20 Γενάρη στις 20:00.

 Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια τις τρίμηνης καμπάνιας γνωριμίας με την ΚΝΕ και αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ, στην οποία έχει προχωρήσει το ΚΣ της ΚΝΕ στα πλαίσια του 13ου Συνεδρίου της ΚΝΕ με τίτλο:

 «Είμαστε χιλιάδες -νέοι, εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές- μέλη την ΚΝΕ. Γιατί όχι και εσύ; Έλα μαζί μας!»

Η εκδήλωση θα περιέχει χαιρετισμούς από μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους και νέους στρατευμένους, φίλους και μέλη της ΚΝΕ και κεντρική ομιλία από τον Νίκο Ζαχαρόπουλο, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Με αυτή την εκδήλωση, οι οργανώσεις της ΚΝΕ επιδιώκουν να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα και προβληματισμούς που απασχολούν τη νεολαία της περιοχής καλώντας την παράλληλα σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ και στη μάχη των βουλευτικών εκλογών.

Ταυτόχρονα κάλεσαν τους πολίτες σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο της  Περιοδείας του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα,   στις 26 Ιανουαρίου στην Καβάλα και στις 27 Ιανουαρίου στην Κομοτηνή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά