Στη Νέα Κεσσάνη την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου η επόμενη αιμοδοσία.

Πραγματοποιείται η  έκτη εθελοντική αιμοδοσία της «Αγάπης» για το έτος 2023 και η δεύτερη  στην περιοχή του Δήμου Αβδήρων,  με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 από τις 10:0πμ έως και τις 14:00μμ στην αίθουσα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Κεσσάνης «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» του Δήμου Αβδήρων.

Προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.

Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης «Η Αγάπη», απευθύνεται  στους εθελοντές αιμοδότες-κατοίκους του οικισμού αλλά και σε οποιονδήποτε εθελοντή ή υποψήφιο εθελοντή αιμοδότη της ευρύτερης περιοχής όπως της Συδινής, του Σελίνου, του Κουτσού και της Ποταμιάς.

Ο Σύλλογος τονίζει  ότι είναι ευκαιρία κάθε φορά που  βγαίνουν τα κινητά συνεργεία αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές της περιφέρειά μας, να γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε αντίστοιχα στο οικείο Νοσοκομείο μας, εφόσον δεν μας βολεύει, ιδίως τώρα με την ενεργειακή κρίση και την μεγάλη άνοδο και τις ανατιμήσεις όλων των ειδών διαβίωσης.

Ερχόμαστε να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία, ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί, καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά