Γ.Ιγνατιάδης: Η τοπική ΝΟΔΕ πανέτοιμη για τις εκλογές της Κυριακής

Αποδεκτό έκανε το αίτημα της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ να λειτουργήσουν 12 εκλογικά τμήματα στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης ώστε χωρίς ταλαιπωρία να εξυπηρετηθούν οι συμπολίτες που θα ψηφίσουν για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Ν.Δ.

Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Γιώργος Ιγνατιάδης γνωστοποίησε το σύνολο των εκλογικών κέντρων που θα λειτουργήσουν σε όλο το Νομό, εξήγησε την διαδικασία που θα ακολουθηθεί σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κεντρικής Εφορευτικής επιτροπής του κόμματος, έδωσε οδηγίες σε όλους όσους προσέλθουν στις κάλπες για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών και επισήμανε ότι για μια ακόμη φορά, και μέσα από τις εσωκομματικές αυτές διεργασίες, η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει ότι υπηρετεί τη δημοκρατία.

Υπενθύμισε ότι όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι – σ.σ: σήμερα το απόγευμα επισκέπτεται την Ξάνθη και ο Β.Μεϊμαράκης- τίμησαν την Ξάνθη και ενημέρωσαν την τοπική κοινωνία για τις θέσεις και τις προτεραιότητες τους.

Όλα τα οργανωτικά θέματα έχουν ολοκληρωθεί από την τοπική επιτροπή στην οποία μετέχουν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Γ.Ιγνατιάδης και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων υποψηφίων κ.κ.Μ.Πουσπουρίκας-εκπρόσωπος Α.Τζιτζικώστα-, Δ.Βώβος – εκπρόσωπος Κ.Μητσοτάκη-, Π.Λύρατζης- εκπρόσωπος Β.Μεϊμαράκη- και Β.Μιχαήλ εκπρόσωπος Α.Γεωργιάδη.

Ακούστε τον κ. Γ.Ιγνατιάδη.

18.11.15 ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΠΡΟΕ.ΝΟΔΕ (ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ ΚΥΡΙΑΚΗ) by Radio899 on Mixcloud

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά