Α.Αντωνιάδης: Να πάμε με αλήθειες στις κάλπες. Η χώρα χρειάζεται άμεσα αναπτυξιακό πρόσημο. Το ίδιο και η Ξάνθη.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Ξάνθης , κ. Ανέστης Αντωνιάδης – και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ-ΠΑ.ΣΟ.Κ – επισημαίνει με έμφαση ότι στις κάλπες της 7ης Ιουλίου είναι ανάγκη και για τον ελληνικό λαό, αλλά και για το ίδιο το πολιτικό σύστημα της χώρας, να πάμε με αλήθειες.

Η χώρα χρειάζεται άμεσα αναπτυξιακό πρόσημο ώστε να παράξει πλούτο. Είναι το Α και το Ω , προσθέτει για να μπορέσει να επανεκκινηθεί η πραγματική οικονομία και να ξεκινήσει η ανάπτυξη χωρίς αοριστολογίες και ‘θα’.

Κάλεσε τος πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες δεδομένης της θερινής περιόδου που δεν ενδείκνυται για αυξημένη συμμετοχή αλλά και εξαιτίας των υψηλών ποσοστών αποχής που σημειώθηκαν στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις :’ τους κακούς πολιτικούς να  μην επιτρέψουν να τους εκλέξει η αποχή’ , είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Αντωνιάδης υποστήριξε – και αναφέρθηκε σε περιόδους διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά και σε συγκεκριμένες πολιτικές που εφαρμόστηκαν – ότι η αποδεδειγμένα μεταρρυθμιστική πολιτική δύναμη είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ.  Οι μεγαλύτερες κοινωνικές και εκσυγχρονιστικές, σε ότι αφορά τη δημόσια διοίκηση, μεταρρυθμίσεις έγιναν από τις κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ., εκτίμησε.

Τώρα ο μεν ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να παρουσιαστεί ως η εγγύηση του κοινωνικού κράτους μοιράζοντας επιδόματα συντήρησης της φτώχειας μη αντιλαμβανόμενος ότι η χώρα χρειάζεται επιδότηση εργασίας για να κινηθεί η πραγματική οικονομία , η δε Ν.Δ εμφανίζεται ως η μοναδική μεταρρυθμιστική πολιτική δύναμη τη στιγμή-είπε- που η μόνη μεταρρύθμιση που έχει να παρουσιάσει είναι η αποκρατικοποίηση του Ο.Τ.Ε. επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.  

Ο κ. Αντωνιάδης παρουσίασε και την προσωπική πολιτική του πρόταση για το Νομό Ξάνθης  η οποία περικλείεται εντός τεσσάρων αξόνων: 1) αξιοποίηση , στο μέγιστο, των δυνατοτήτων της γεωθερμίας, 2) ανάπτυξη συνολικά του ορεινού όγκου με προοπτικές συγκράτησης του πληθυσμού και ενθάρρυνσης του επιχειρείν ώστε να σταματήσει η εγκατάλειψη , 3) αξιοποίηση και ανάδειξη της Παλιάς Πόλης για προσέλκυση επισκεψιμότητας και 4) αξιοποίηση του παραλιακού ιστού του Νομού στα πρότυπα οργανωμένων ενεργειών που έγιναν σε περιοχές με αντίστοιχα χαρακτηριστικά με τις παραλίες της Ξάνθης και δίνουν πλέον μετρήσιμα αποτελέσματα.

Εκτιμά ότι η Ξάνθη μπορεί να μετατραπεί από ένας στάσιμος Νομός επιδομάτων σε ένα κέντρο με προοπτικές βιώσιμης επιχειρηματικότητας αρκεί οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου να αλλάξουν πολιτική συμπεριφορά, να διεκδικήσουν και να απαιτήσουν σε συνεργασία  με τους αυτοδιοικητικούς .

Τέλος, σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ-ΠΑ.ΣΟ.Κ , ενημέρωσε ότι απομένουν ανοιχτές μόνο οι δυο θέσεις γυναικών υποψηφίων αφού τα υπόλοιπα τρία ονόματα έχουν επισήμως ανακοινωθεί και είναι οι κ.κ.: Ανέστης Αντωνιάδης, Φώτης Καραλίδης και Μπαράν Μπουρχάν.

Ακούστε τον κ. Α.Αντωνιάδη.

 

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Κυριακή Οικονόμου

Μοντάζ: Χρήστος Τζανίδης

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Εκλογές 2012
Κοινωνικά
Πολιτικά