Ιπποκράτης Καμαρίδης: Τη "χασούρα" δεν μπορείς να τη μοιραστείς, παράγεις κέρδος και μοιράζεις στον κόσμο από το κέρδος.

Η πρωτόγνωρη συγκυρία που ζούμε με την πανδημία του κορωνοϊού, κάνει ακόμη πιο σαφή την ιδιαίτερη αξία του νερού στη ζωή μας.

Στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης κ. Ιπποκράτης Καμαρίδης όπου εξέθεσε θέματα που απασχολούν την επιχείρηση με μελέτες και έργα που είναι προγραμματισμένα για το επόμενο διάστημα, καθώς οι διαγωνισμοί θα βγουν άμεσα στον αέρα, όπως σημείωσε.

Η αξιοποίηση της τεχνολογίας θα δημιουργήσει προστιθέμενη αξία και  οικονομία κλίμακας στην επιχείρηση, με αποτέλεσμα τη  μείωση του κόστους του νερού που θα μετακιληθεί στους πελάτες- πολίτες της ΔΕΥΑΞ, τόνισε ο κ. Ιπποκράτης Καμαρίδης.

Τη "χασούρα" δεν μπορείς να τη μοιραστείς, παράγεις κέρδος και μοιράζεις στον κόσμο από το κέρδος. Αυτό λέει ο δικός μου τρόπος σκέπτεσθαι και όλων του Διοικητικού Συμβουλίου, σημείωσε ο κ. Ιπποκράτης Καμαρίδης.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ στη συνομιλία μας ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος,  εξηγώντας ότι η φόρτιση του οφείλεται στον  λαϊκισμό που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα, με κατηγορίες που εκτοξεύονται, όπως ισχυρίστηκε, προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψή του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Δεν επιτρέπω σε κανέναν να θίξει, ούτε για αστείο,   την τιμή, την αξιοπρέπεια και την υπόληψή μου, που με αγώνα 60 ετών κατέκτησα στην κοινωνία".

 

Ακούστε τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ξάνθης κ. Ιπποκράτη Καμαρίδη.

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά