"Νέα Ξάνθη" και "Δήμος Πρότυπο" για την λειτουργία του Δήμου Ξάνθης στην επίσκεψη της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Ξάνθη.

Η παράταξη "Νέα Ξάνθη" και η παράταξη "Δήμος Πρότυπο" με ανακοινώσεις τους αναφέρονται στην επίσκεψη της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Ξάνθη.

Αυτούσιες οι ανακοινώσεις: 

 

 

 

"Νέα Ξάνθη"

 

ΞΑΝΘΗ  27-5-2020

 

Πιστεύαμε ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αξιότιμη κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου θα επισκέπτονταν τη Ξάνθη για να ενώσει τους πολίτες με πρωταρχικό στόχο η πρώτη επίσκεψή  της στο Νομό μας, να είναι ανάλογη της προσωπικότητας, του κύρους και του θεσμικού της ρόλου. 

 

Λυπούμαστε που πλανηθήκαμε και σε αυτό και αποκλειστικό υπεύθυνο θεωρούμε  φυσικά τον Δήμαρχο κ. Τσέπελη, που δυστυχώς δεν σεβάστηκε ούτε την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας και κινήθηκε όπως επί 9 μήνες μας έχει συνηθίσει, αποκλειστικά και μόνο με προσωπικά κίνητρα και ιδιοτέλεια. 

 

Αγνοεί παντελώς το δημοτικό συμβούλιο λειτουργώντας με πλήρη αδιαφάνεια, συσκότιση, με απευθείας αναθέσεις που προκαλούν για μια ακόμη φορά το λαϊκό αίσθημα και τους πολίτες και μάλιστα εν μέσω πανδημίας,  θλίψης και αβεβαιότητας από πολλές κοινωνικές και παραγωγικές τάξεις για το μέλλον του τόπου.

Ακόμη δεν έχει αντιληφθεί ότι διαχειρίζεται χρήματα των δημοτών κι όχι δικά του. 

 

Επιχείρησε να εμφανίσει την επίσκεψη της Προέδρου στο Νομό μας, ως προσωπικό του επίτευγμα. 

 

Δηλώνουμε λοιπόν προς πάσα κατεύθυνση, τόσο εγώ, όσο και η παράταξή μου:

 

-σεβόμαστε τον θεσμικό ρόλο της Προέδρου της Δημοκρατίας.

 

-δεν νομιμοποιούμε την αδιαφάνεια, την υποβάθμιση του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, και τις «φιέστες» του κυρίου Τσέπελη. 

 

Ευχόμαστε η επόμενη επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στη περιοχή μας, να γίνει με καλύτερες και δημοκρατικότερες συνθήκες, πρωτίστως για τους πολίτες και το ΚΥΡΟΣ της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

 

Τουλάχιστον σε όλες αυτές τις φιέστες των 5.700 ευρώ να παρθούν όλα τα απαραίτητα από το νόμο μέτρα προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης του covid- 19.

 

 

Για την Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ

 

     Ο Επικεφαλής

       ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ

 

     Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 

                                       ΠΑΠΑ ΣΟΦΙΑ

       ΚΑΦΦΕΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

 

 

 

"Δήμος Πρότυπο"

 

 

                                                                                                                                               Ξάνθη, 29 Μαΐου 2020

Με θράσος που ξεπερνά τα όρια, ο κ. Τσέπελης, ο «μπροστινός» μιας ετε-ρόκλητης συμμαχίας που τον έβαλε να εκτελεί χρέη δημάρχου, δεν σεβάστηκε ούτε την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Για μια ακόμη φορά ο εμπνευστής του «Αμοιρίδιου Νοσοκομείου», των απευθείας αναθέσεων, της αδιαφάνειας, και της κατασπατάλησης των χρημάτων των δημοτών, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα των πολιτών.

Φιέστες, «σαλτανάτια», με προσωπικά κίνητρα, ιδιοτέλεια, που ο ίδιος, οι περί αυτόν και όσοι «κινούν το παρασκήνιο», οδηγούν μεθοδικά στον ευτελισμό και την απαξίωση.

Ας δει την πορεία και την παρουσία του, εννέα μήνες που διοικεί (;;;) το Δήμο και ειδικά σε σχέση με την εξασφάλιση των παραγωγικών επενδύσεων, την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, την πολιτιστική κληρονομιά και το μέλλον του τόπου για τα οποία μιλούν και οι εντολείς του και όχι μόνο.

«Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι πούλες».

 

 

Για την Δημοτική Παράταξη

«ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»

 

Ο Επικεφαλής

Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος

π. Δήμαρχος Ξάνθης

 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Παυλίδου Ελισάβετ

Ιγιαννίδης Στέφανος

Ηλιάδης Θωμάς

Παπαδόπουλος Κυριάκος

Ταρενίδης Παναγιώτης

Γουναρίδης Στυλιανός

Θεοδωρίδης Αναστάσιος

Σαββίδης Ματθαίος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Τοπικά