Ποδηλατικός σύλλογος ‘ΠΗΓΑΣΟΣ’ για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλασίας: Η Καρδιά της Πόλης της Ξάνθης σε παλμούς Ποδηλατικούς

 

Επιτυχημένη η εορταστική ποδηλατοβόλτα , ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλασίας, την οποία περιγράφει σε ανακοίνωση του ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης ‘Ο ΠΗΓΑΣΟΣ’:

«Όπου και να κοιτούσες, εικόνες ευχάριστες , οικίες, σεμνές, ουσιαστικές.

Εικόνες ποδηλατικές με κοινό παρονομαστή των άνθρωπο, στηριζόμενες σε κάθε αξία σεβασμού στον εαυτό αλλά και στην προσωπικότητα του κάθε συμμετέχοντα ποδηλάτη.

Μια συλλογική περιπέτεια που κατάφερε να αποκωδικοποιήσει τα απλά καθημερινά και να καταδείξει το χάρισμα όλων αυτών που ζητάνε να αγαπάνε την  Πόλη με έναν διαφορετικό τρόπο.

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ Ξάνθης κοινωνός για ακόμη μία φορά καινοτόμων ιδεών και αντιλήψεων, κατάφερε και έσμιξε θεσμικούς φορείς όπως η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης και ο Δήμος Ξάνθης,

με τους εκφραστές και χρήστες της ποδηλατικής πραγματικότητας.

Μικροί και μεγάλοι, οικογένειες, ζευγάρια, μεμονωμένοι, όλοι σεβόμενοι τα μέτρα προφύλαξης της πολιτικής προστασίας, σε μία ομόφωνα ασυνήθιστη ποδηλατική εξόρμηση.                         

Ευχάριστη έκπληξη η φαντασία και τα «αλήτικα» παρορμητικά σάλτα των μικρών ακούραστων και υποδειγματικών ποδηλατών.                                                                     

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ξάνθης, βετεράνο αθλητή του μπάσκετ, φίλο Σουά Μπεκήρ Ογλού, για τον όλο συντονισμό της δράσης, καθώς και στα Άξια και Έμπειρα Στελέχητου Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης για την πλήρη οδική ασφάλεια της εκδήλωσης».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Πολιτιστικά
Τοπικά