Η Σταυρούπολη πάει μακριά με εικόνες και αισθήσεις, για να βρεθεί τελικά ...κοντά μας.

Η Σταυρούπολη με όλους τους οικισμούς της, από τα Κομνηνά, την  Ισαία,  τον Γέρακα, το Λυκοδρόμιο, μέχρι τη Δρυμιά και την Πασχαλιά, από το Ιωνικό, τον Δαφνώνα, το Μαργαρίτη τον Καστανίτη το Καρυόφυτο τον Λειβαδίτη, μέχρι το Χαλέπι, τη Μυρτούσα, το   Καστανωτό  αποτελεί το καμάρι της Ξάνθης,  για τον ανεξάντλητο φυσικό πλούτο, για τις ομορφιές φυσικού κάλους, για τους υπέροχους, ζεστούς, φιλόξενους, ανθρώπους της.

Ο Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Απόστολος Ελευθεριάδης σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης Παναγιώτη Αμβροσιάδη,  κατάφεραν μετά από διερεύνηση και αξιοποίηση της τεχνολογίας να ανταποκριθούν στην επιθυμία των κατοίκων της ευρύτερης  περιοχής και να ενεργοποιήσουν, προς το παρόν, δύο  κάμερες που μεταφέρουν εικόνα τόσο από την πλατεία της Σταυρούπολης, όσο και από την κοιλάδα του Νέστου.

Πρόκειται για δύο χαρακτηριστικά  σημεία της ευρύτερης περιοχής που πλέον μπορούν να δουν όλοι, σε πραγματικό χρόνο,  μέσο του διαδικτύου και να απολαμβάνουν τόσο την ηρεμία και την ομορφιά της φύσης, όσο και την ιδιαίτερα δροσερή πλατεία της Σταυρούπολης και να την έχουν υπόψην τους για τους επόμενους θερμούς μήνες του καλοκαιριού…..

Η προσπάθεια συνεχίζεται με την ανάπτυξη περισσότερων σημείων οπτικής προσέγγισης της ευρύτερης περιοχής και ο Δήμος Ξάνθης είναι ανοιχτός σε σκέψεις και προτάσεις των πολιτών για να διερευνήσει τη δυνατότητα υλοποίησης.

Όσοι θέλουν να δουν τις εικόνες,  αρκεί ένα  μόνο «κλικ» στη σελίδα του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης «Όμορφη Πόλη 89,9»,  www.radio899.gr

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά
Σταυρούπολη