Οδυσσέας Βουρβουκέλης : σοβαρά και υπεύθυνα η διοίκηση της Περιφέρειας Α.Μ.Θ να αντιμετωπίσει την κατάσταση στην Π.Ε.Ξάνθης

Σε δημόσια δήλωση του ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε.Ξάνθης , κ. Οδυσσέας Βουρβουκέλης, με αφορμή τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, υποστηρίζει τα παρακάτω:

«Είναι τουλάχιστον λυπηρό το όνομα της πόλης μας να έχει γίνει πια συνώνυμο της καραντίνας λόγω κορωνοϊού. 

Η ανεπάρκεια της διοίκησης της Περιφέρειας που είχα επισημάνει από την αρχή του προβλήματος και ήδη από την πρώτη καραντίνα, αποδεικνύεται με τον πλέον περίτρανο τρόπο μετά και το νέο lockdown.

Ο κ. Μέτιος και οι συν αυτώ, αδιαφορώντας πλήρως για την υγεία των συμπολιτών μας αλλά και για τις οικονομικές επιπτώσεις σε όλο το νομό Ξάνθης, αγνόησε την προτροπή του ιατρικού συλλόγου για μαζικά τεστ κυρίως στην περιοχή του Δήμου Μύκης από την πρώτη περίοδο της καραντίνας, με αποτέλεσμα για δεύτερη φορά τόσο ο εν λόγω ευαίσθητος – για πολλούς λόγους δήμος – να μπαίνει ξανά σε καραντίνα, αλλά και ολόκληρη η Ξάνθη να βρίσκεται σε κλοιό μέτρων και οι κάτοικοί της να είναι αναγκασμένοι να κυκλοφορούν παντού με μάσκες. 

Καλούμε την διοίκηση της Περιφέρειας έστω και την ύστατη στιγμή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ασχοληθεί επιτέλους ΣΟΒΑΡΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ με την υγεία των πολιτών.

Οδυσσεας Βουρβουκέλης 

Περιφερειακός σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης».

 

 

Τοπικά