Φ.Παπαδάκης: ερώτημα για κάλυψη κενών θέσεων σχολικών καθαριστριών προς τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

 
 
Απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με την κάλυψη κενών θέσεων σχολικών καθαριστριών, ζητά από τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστο Καραπαπάζογλου, ο δημοτικός σύμβουλος, με την παράταξη ‘Ξάνθη για Όλους’, κ. Θεοφάνης Παπαδάκης.
 
Αναφέρει:
 
«Κύριε Πρόεδρε
Πρόσφατα ενημερωθήκαμε πως στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης η καθαρίστρια συνταξιοδοτήθηκε και επομένως πρέπει η σχολική επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης να προχωρήσει στην πλήρωση της κενής θέσης ενόψει μάλιστα και της έναρξης του νέου σχολικού έτους 2020-2021.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τα παρακάτω:
 
Με ποιο τρόπο θα γίνει η πλήρωση της θέσης της καθαρίστριας του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης;
Εάν έχουν προκύψει και σε άλλες σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κενές θέσεις καθαριστριών λόγω συνταξιοδότησης ή άλλο λόγο;
Πότε λήγει η σύμβαση των καθαριστριών που ήδη εργάζονται με σύμβαση έργου και παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες, με συγκεκριμένες σε αριθμό αίθουσες και αποδοχές καθορισθείσες βάσει των αιθουσών αυτών;».
 
 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Κοινωνικά
Πολιτικά
Πολιτιστικά
Τοπικά