Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Αικατερίνης στο Γηροκομείο Ξάνθης ‘Ο Μέγας Βασίλειος’

Την μνήμη της  Αγίας  Μεγαλομάρτυρος  Αικατερίνας της Πανσόφου, τιμά η εκκλησία μας με επίκεντρο του εορτασμού, τον Ιερό Ναό του Γηροκομείου Ξάνθης.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου  και ώρα 18:30 μ.μ. έως 20:00 μ.μ.  παραμονή της εορτής,  θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου  κ.κ. Παντελεήμονος.

Ανήμερα της εορτής Παρασκευή  25 Νοεμβρίου και ώρα 07:30 π.μ. έως 10:30 π.μ. θα τελεστεί  Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας, ιερουργούντος   του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου  κ.κ. Παντελεήμονος.

Αρτοκλασίες συμπολιτών μας θα γίνονται δεκτές κατόπιν τηλ.  επικοινωνίας  στο 25410 23114.

Λόγω των ιδιαίτερων και  δύσκολων λόγω covid  συνθηκών που επικρατούν, την παραμονή εντός του Ιερού Ναού μπορούν να παραβρεθούν ΜΟΝΟ οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι και τα εμβολιασμένα μέλη του Δ.Σ. του Γηροκομείου,  ενώ  οι συμπολίτες μας θα έχουν την δυνατότητα να παραβρεθούν την επόμενη ανήμερα την εορτής,  στην  τέλεση του   Όρθρου και  της Πανηγυρικής  Αρχιερατικής  Θείας  Λειτουργίας  μετά αρτοκλασίας .

‘Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες με υγεία και χαρές στα σπιτικά τους’ εύχεται ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Γηροκομείου Ξάνθης ‘Ο Μέγας Βασίλειος’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Σοφία Δαληκριάδου 

Κοινωνικά
Τοπικά