Δήμος Ξάνθης: Η 1η ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος// Οι νέοι μας αγωνίζονται και αναπτύσσουν ομαδικό πνεύμα συνεργασίας

Η πρώτη ημέρα της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Παίδων, που διεξάγεται στην Ξάνθη από τις 18 έως τις 22 Ιουνίου 2024, ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία και έντονες αναμετρήσεις.

Οι νεαροί αθλητές, με το πλούσιο ταλέντο και το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο, προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα υποσχόμενοι ακόμα περισσότερες συναρπαστικές στιγμές τις επόμενες ημέρες.

 

Αποτελέσματα Πρώτης Ημέρας (Τρίτη 18/6/24)

-ΓΣ Ιτέας vs Ολυμπιακός ΣΦΠ: 43 - 90

-ΓΣ Περιστερίου vs ΜΓΣ Πανσερραϊκός: 81 - 41

-Ηράκλειο ΟΑΑ vs ΑΣΠ Προμηθέας: 49 - 54

- ΔΕΚΑ vs Πανιώνιος ΓΣΣ: 54 - 61

 

Πρόγραμμα Αγώνων Επόμενης Ημέρας (Τετάρτη 19/6/24)

-13:00: ΜΓΣ Πανσερραϊκός vs Ηράκλειο ΟΑΑ

-15:30: Πανιώνιος ΓΣΣ vs ΓΣ Ιτέας

-18:00: Ολυμπιακός ΣΦΠ vs ΔΕΚΑ

-20:30: ΑΣΠ Προμηθέας vs ΓΣ Περιστερίου

 

"Ελάτε να παρακολουθήσετε από κοντά τις συναρπαστικές αναμετρήσεις και να ζήσετε τη δράση από την καρδιά του πρωταθλήματος!
Σας περιμένουμε όλους στην Ξάνθη για να παρακολουθήσουμε τους μελλοντικούς αστέρες του ελληνικού μπάσκετ!" , καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης που απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους, καθώς αυτοί οι αγώνες είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα νέα παιδιά της Ξάνθης να έρθουν κοντά με τους αθλητές να συνομιλήσουν μαζί τους και να αντιληφθούν με αμεσότητα ότι ο αθλητισμός αναπτύσσει το αίσθημα της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της διαχείρισης του χρόνου, την πειθαρχία, τον σεβασμό, της αυταπάρνηση, την διαχείριση των συναισθημάτων της νίκης ... αλλά και της ήττας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Τοπικά
Δήμος Ξάνθης