Με χαμόγελα επιτυχίας, η επιστροφή από το παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής στη Λίμα του Περού

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Βουδούρης, που έχει προσφέρει πολλά στο Σκοπευτήριο του Δήμου Ξάνθης στον Δαφνώνα,  ήταν ανάμεσα στους προπονητές της αποστολής, στη Λίμα του Περού.

Επέστρεψε η αποστολή από το  παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής εφήβων νεανίδων από τη Λίμα του Περού με τη Δήμητρα Κούλα, μαθήτρια της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) να κάνει μία εξαιρετική εμφάνιση.

Έκανε την καλύτερη επίδοση (616.0) από Ελληνίδα σκοπεύτρια στις νεάνιδες στο αεροβόλο τουφέκι στο εξωτερικό, στην πρώτη της έξοδο, σε Διεθνή αγώνα υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας  Ελλάδας (ΣΚΟΕ).

Από τις επιδόσεις των υπολοίπων παιδιών, ξεχώρισε η κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ 1649/1800 στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων με τη Σίλια  Κουφογιάννη /Αναστασία  Κοναξή / Εβίτα Μιχελάκη  και η 12η θέση και το 563/600 του Πάνου Μιχαλόπουλου Πάνου στο αεροβόλο πιστόλι εφήβων, ενώ καλές ήταν όλες οι επιδόσεις των υπολοίπων παιδιών.

Συγχαρητήρια στην υπερομάδα του Γιώργου Σαλαβαντάκη και του Νεκτάριου Σταύρου  (skeet) που ήταν στην αποστολή  και κατέκτησε το χρυσό στο εφήβων με τον Γεροχρηστο Παναγιώτη και το χάλκινο στο ομαδικό,  με τους Γεροχρήστου/Νικολαντωνάκη/Δεσποτόπουλο.

Στην αποστολή,  τα παιδιά ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε συμπεριφορά και συναδελφοσύνη, με τους προπονητές Νίκο Βουδούρη, Θόδωρο Κοτταρά, Άκη Πετρίδη, Γιώργο Γραμμενόπουλο, να έχουν τη συνολική σύμπλευση και συμφωνία και την αρχηγό/προπονήτρια και Άγη Κασούμη να προσπαθεί να κάνει όλα τα παιδιά να απολαύσουν την μετακίνησή τους, να μην έχουν κάποιο διαδικαστικό θέμα και να ολοκληρωθεί η τόσο μακρινή αποστολή,  χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται  στην ΣΚΟΕ για την δημιουργία της αποστολής, την οργάνωση της μετακίνησης όλων  στο Περού και στον Διοικητή της ΣΣΑΣ,  υποστράτηγο Dr Γεώργιο Γκούβα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Αθλητικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά