Πάνω από την Πόλη με το Φίλιππο Τσαουσέλη

Ακούστε την εκπομπή - αφιέρωμα στη Γενοκτονία των Ποντίων που πραγματοποιήθηκε " Πάνω από την Πόλη"

Η εκπομπή "πάνω απο την πόλη" με τον Φίλιππο Τσαουσέλη, φιλοξένησε τον Σύλλογο Ποντίων Ν. Ξάνθης, τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018.

Σε ένα δίωρο αφιέρωμα στην μνήμη των Θυμάτων της Γενοκτονίας του Πόντου, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά,  τραγούδια απο τη χορωδία του Συλλόγου, Ιστορικά στοιχεία απο τον πρόεδρο του Σύλλογου κ. Θεόδωρο Ρωμανίδη, και ενδιαφέρουσες μαρτυρίες που ακούστηκαν απο μέλη του Συλλόγου που θυμούνται και δε λυσμονούν.

Ακούστε:

Τα παράλογα του Μάνου Χατζιδάκι βρέθηκαν ψηλά, "Πάνω από την Πόλη", τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Ο Φίλιππος Τσαουσέλης πέταξε "Πάνω από την Πόλη" μαζί με τα "Παράλογα" του Μάνου Χατζιδάκι.

Ακούστε τον 

Η εταιρεία θεάτρου Θέση και ο "Δον Κιχώτης" πέταξαν "Πάνω από την Πόλη" τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018  στις 18:00 στην εκπομπή "Πάνω απο την πόλη" με τον Φίλιππο Τσαουσέλη ήταν προσκεκλημένη   η Εταιρεία Θεάτρου Θέση .

"Ο Προφήτης" του Χαλίλ Γκιμπράν ταξίδεψε "Πάνω από την Πόλη" τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 η εκπομπή "Πάνω απο την πόλη"  με το Φίλιππο Τσαουσέλη, ταξίδεψε  στην Ανατολή και  του Χαλίλ Γκιμπράν. "Ο Προφήτης"  είναι  ένα από τα πιο όμορφα κείμενα της Ανατολίτικης Φιλοσοφίας και της Διεθνούς Λογοτεχνίας.

Ο Κύριος Κόινερ του Μπέρτολ Μπρέχτ "καλεσμένος" στην εκπομπή "Πάνω από την Πόλη" με το Φίλιππο Τσαουσέλη τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 στην εκπομπή "Πάνω απο την πόλη"  με το Φίλιππο Τσαουσέλη, "καλεσμένος"  ο Κύριος Κόινερ του Μπέρτολ Μπρέχτ!

Διαβάσαμε  μερικές απο τις ιστορίες του κυρίου Κόινερ, ένα απο τα πιο πολυσυζητημένα κείμενα του Μπ. Μπρεχτ.

"Πάνω από την Πόλη" πετά το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και θυμάται.....

Η εκπομπή "Πάνω από την Πόλη" με το Φίλιππο Τσαουσέλη πέταξε τη Δευτέρα 26 μαρτίου 2018 μαζί με τις θύμισες από την ίδρυση και τη λειτουργία του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης.

Στιγμές μοναδικές, ανεπανάλυπτες, ακόρεστα δημιουργικές και το Φίλιππο Τσαουσέλη να θυμάται μαζί μα τον Τηλέμαχο Αρναούτογλου το ελεύθερο βήμα έκφρασης και πολιτισμού που υποστηρίζει το Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης.

Ακούστε:

Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης "Πάνω από την Πόλη" τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στην εκπομπή "Πάνω από την Πόλη"   με το Φίλιππο Τσαουσέλη, ήταν  καλεσμένοι οι άνθρωποι του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης όπου παρουσιάστηκε η ιστορία και η δράση του συλλόγου μες ζωντανή παρουσία και μουσική από τον Αναστάσιο πετρόπουλο και το Γιώργο Χαραλαμπίδη.

 

"Πάνω από την Πόλη" πέταξε ο Φίλιππος Τσαουσέλης μαζί με την Οξυγόνο/Ο2ΚοιΣΕπ

Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στις 18:00 στην εκπομπή Πάνω απο την Πόλη με το Φίλιππο Τσαουσέλη, στο δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης στους 89.9 fm,  η "Οξυγόνο / Ο2 ΚοινΣΕπ ξεδίπλωσε σκέψεις, ιδέες, οράματα για έναν νέο κόσμο μέσα απο δραστηριότητες στην πολη της Ξάνθης.

Ακούστε τους :

Ο Σύλλογος Εβριτών "Πάνω από την Πόλη" με το Φίλιππο Τσαουσέλη

Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 στις 18:00 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη επιτυχής πτήση με το  Φίλιππο Τσαουσέλη και συνεπιβάτες το Σύλλογο Εβριτών Ξάνθης.