"Παιζωπορώντας στα Ελληνικά βουνά" με την Ιωάννα Πορφυλλίδου και τον Βασίλη Γεωργιάδη

Με Πρίντεζη και Δημητράκη "Πεζοπορήσαμε" την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020  ξεκίνησαν τα "επεισόδια" της τρίτης συνεχόμενης χρονιάς για την εκπομπή  "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά Βουνά" με δύο σημαντικές συνεντεύξεις.

Η πρώτη  επικοινωνία πραγματοποιήθηκε τον  Πρόεδρο της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. (Ομοσπονδία Φυσιολατρικών Ορειβατικών Εκδρομικών Σωματείων Ελλάδος), εκπαιδευτή σε Ι.ΕΚ. της ειδικότητας Συνοδών Βουνού και νομικό κ. Γιώργο Πρίντεζη.

Με Γιάννη Κούρο "Πεζοπορήσαμε" την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 η εκπομπή " Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά", είχε τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει ....  τον "τρέχοντα θεό", τον "σύγχρονο Φειδιππίδη" και υπερμαραθωνοδρόμο Γιάννη  Κούρο

Τον Γιώργο Τσιάνο φιλοξένησε η εκπομπή Πεζοπορώντας στα Ελληνικά Βουνά την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020.

Στην κορυφή του Έβερεστ έφθασε  στις 24 Μαΐου του 2019 ο Γιώργος Τσιάνος.

Ο Ελληνας γιατρός και αθλητής πέτυχε τον στόχο του μετά από δύο μήνες απαιτητικής ανάβασης, αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες στην προσπάθεια του.

Ο άθλος του αυτός, δεν είναι ο μοναδικός.... έκανε πολλά περισσότερα....

Ο Γιώργος Τσιάνος που βρίσκεται στη Σκωτία, σήμερα, φιλοξενήθηκε στην ορειβατική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης.

Ακούστε τον

 

Η Χριστίνα Φλαμπούρη στην εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά..." την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Την  Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 η εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά..." φιλοξένησε  την πρώτη Ελληνίδα ορειβάτισσα, τη Χριστίνα Φλαμπούρη που πραγματοποίησε το 7 Summits (ανέβηκε στην ψηλότερη κορυφή των 7 ηπείρων του πλανήτη μας) κάτι που έχουν καταφέρει μόνο 70 γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Ο Θεοχάρης Ζάγκας στην εκπομπή «Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά» την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 η εκπομπή «Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά» είχε την τιμή και την χαρά να συζητήσει με  τον καθηγητή  Θεοχάρη Ζάγκα,  πρόεδρο της σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρο της Ελληνικής Δασολογικής εταιρίας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε όλα όσα σχετίζονται με τις ανεμογεννήτριες.

Πόσο είναι ωφέλιμες;

 Κατά πόσο  η εγκατάστασή τους στις ψηλές βουνοκορφές της Ελληνικής Φύσης θα βοηθήσει στην μείωση του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα;

Στην Αετομηλίτσα, στα 1500 μέτρα βρέθηκε η εκπομπή Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Η εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά" της Τρίτης 15 Οκτωβρίου 2019 ήταν αφιερωμένη σε έναν από τους φύλακες του Γράμμου, την "Αετομηλίτσα " το πιο ψηλό ορεινό χωριό της χώρας μας σε υψόμετρο 1.500 μέτρων.

Γρηγόρης Λαμπάκης και Ασημίνα Ιγγλέζου στους "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά" την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Την  Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2019, πρεμιέρα για τη νέα σεζόν,  η εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά" με τους Ιωάννα Πορφυλλίδου και  Βασίλη Γεωργιάδης, έκανε με τον  φιλοξενούμενο στο studio τον συμπολίτη μας Λαμπάκη Γρηγόρη που το 2016 ήταν ο ένατος Έλληνας που τερμάτιζε τον Tor Des Geants αυτόν τον τόσο δύσκολο αγώνα, ίσως τον πιο δύσκολο από όλους τους ορεινούς αγώνες που πραγματοποιούνται στην Γηραιά Ήπειρο (Ευρώπη).

Αποκάλυψη στην εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά". Από σφάλμα στην προμέτρηση ακυρώνεται η διαδικασία σύναψης σύμβασης για την ασφαλτόστρωση της "Θηλιάς". Τα Άγραφα σε πρώτο πλάνο.

Στην εκπομπή "Πεζοπορώντας στα Ελληνικά βουνά", του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης που παρουσιάζουν η  Ιωάννα Πορφυλλίδου και ο Βασίλης Γεωργιάδης και ενώ ήταν φιλοξενούμενος ο Τούλης Τσακιρίδης για να γίνει ακόμη μια παρέμβαση για την ασφαλτόστρωση της "θηλιάς",  στις 18:15 ο Βασίλης Γεωργιάδης αποκάλυψε από τα στοιχεία που συγκέντρωσε ότι, από διαπίστωση σφάλματος στην προμέτρηση και κατ επέκταση στον προϋπολογισμό του έργου κατά την μελέτη, ακυρώθηκε από τις 4 Ιουνίου 2019,  η ανοιχτή διαδικασία για τη σύναψ

Σελίδες