Σήμερα η συναυλία με τους Underhill West . Στο Ψυχολογικό Κέντρο όλα τα έσοδα

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης στηρίζει ως Χορηγός Επικοινωνίας, μαζί και με άλλα ΜΜΕ της περιοχής, ακόμη μία εκδήλωση Αλληλεγγύης με αποδέκτες πολίτες και δομές της Ξάνθης που έχουν ανάγκη.

Oι Ξανθιώτες Underhill West μίλησαν στην ενημερωτική εκπομπή του Ραδιοφώνου του Δήμου Ξάνθης για την πρωτοβουλία τους αυτή  που ανέπτυξαν μαζί με το  Σύλλογο Φίλων του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης.

Η μουσική- θεατρική παράσταση που ετοίμασαν οι Underhill West πραγματικά κρύβει πολλές εκπλήξεις γιατί εκτός από τον πολύ καλό ήχο που έχει το συγκρότημα, οι ακροατές θα απολαύσουν διαδραστικά δρώμενα και μάλιστα στην συναυλία θα υπάρξουν και άλλες συμμετοχές τοπικών συγκροτημάτων, καθώς τα παιδιά του γκρουπ νιώθουν ότι όλοι μαζί βρίσκονται σε μια κοινή παρέα που ασχολείται με τη μουσική στην Ξάνθη και το μόνο που ίσως τους χωρίζει είναι ότι εκφράζονται από ξεχωριστά σχήματα, όπως μάλιστα είπαν χαρακτηριστικά στη συνέντευξή τους στο Δημοτικό ραδιόφωνο.

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις  8 μ.μ. στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης και η είσοδος θα ανοίξει  στις 7μ.μ.

Το συμβολικό εισιτήριο είναι 5 ευρώ και θα διατεθεί ολόκληρο στο Σύλλογο  Φίλων του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης.

Οι μουσικοί της μπάντας, ο παραγωγός (Ioannis Varelidis), οι ηθοποιοί ( Zoel Zoi & Elena Pavlidou), οι συμμετέχοντες μουσικοί από σχήματα της Ξάνθης (Maria Giannikaki, Γιώργος Ξυνίδης & η παρέα του Art Lab), η ενδυματολόγος (Magdalini Ntaki -Bitsi), η Promotion Manager (Maria Kalenteridou) και η υπόλοιπη παραγωγή σας εγγυώνται πως θα ομορφύνουν τα φετινά σας Χριστούγεννα μέσα από μία ιστορία με πολλές εκπλήξεις που θα προκαλέσει τις καλύτερες εντυπώσεις και θα κάνει τις φετινές γιορτές όλων αξέχαστες και αλληλέγγυες.
 

Καλλιτεχνικά
Κοινωνικά
Πολιτιστικά
Τοπικά