Αλλιώτικες Προτάσεις-Δημήτρης Γκαγκαλίδης

Πάσχα στην κοιλάδα του Νέστου με το Δημήτρη Γκαγκαλίδη

‘Θέλετε να βιώσετε μια αξέχαστη θρησκευτική αλλά και κοινωνική εμπειρία;’’, μας ρωτά το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Γκαγκαλίδης και μας προετοιμάζει για μια ακόμη αλλιώτικη πρόταση. Μια πασχαλινή απόδραση στα πανέμορφα Νεστοχώρια.

Μια βόλτα στα θρησκευτικά αξιοθέατα της Ξάνθης

Ο Ακάθιστος Ύμνος θα ψαλεί σε όλους τους ιερούς ναούς σήμερα το βράδυ, Παρασκευή 31 Μαρτίου, πέμπτη εβδομάδα των Νηστειών, κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας του Ακάθιστου Ύμνου.

Στην Ξάνθη, ως κινηματογραφικό και τηλεοπτικό σκηνικό, μας ταξιδεύει ο Δημήτρης Γκαγκαλίδης

Στην  Ξάνθη, με τα γραφικά της σοκάκια στην Παλιά Πόλη, αλλά και στην υπέροχη φυσική της ομορφιά, που  έχει αποτελέσει πολλές φορές από το μακρινό παρελθόν μέχρι τις μέρες μας πηγή έμπνευσης για κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μας ταξίδεψε ο Δημήτρης Γκαγκαλίδης, μέσα από τις Αλλιώτικες Προτάσεις, που παρουσιάζει κάθε Παρασκευή στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης.

Ακούστε τον Δ.Γκαγκαλίδη.

Τριγυρνώντας στο χθες της Ξάνθης με το Δημήτρη Γκαγκαλίδη- Πάμε πλατεία αλλά στη δεκαετία του …1980!

Μία ενδιαφέρουσα βόλτα με τα μάτια της ψυχής, τριγυρνώντας στο χθες, στο παρελθόν της Ξάνθης  στην δεκαετία του 1980, προτείνει ο Δημήτρης Γκαγκαλίδης και το ένθετο Αλλιώτικες Προτάσεις, που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή από την συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης.

Μία αλλιώτικη πρόταση για μια βόλτα στα Άβδηρα

Ο Δημήτρης Γκαγκαλίδης και οι “Αλλιώτικες Προτάσεις” του  μας προτείνουν  να αξιοποιήσουμε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου με μια διαφορετική επίσκεψη στα Άβδηρα, τα ιστορικά Άβδηρα, την πατρίδα του Δημόκριτου, και όπως αποκαλύπτει συνδυάζει αυτόν τον προορισμό με μία προσωπική εμπειρία, όταν το 2013 του ζητήθηκε από τον Δήμο Αβδήρων να δημιουργήσει έναν τουριστικό οδηγό για την περιοχή, εντυπωσιάστηκε από τον πλούτο των αξιοθέατων και των επιλογών που κρύβουν μέσα τους τα Άβδηρα, τα οποία προσπερνάμε μη δίνοντας τη σημασία, που τους αξίζει.

Ακούστε το Δ.Γκαγκαλίδη

Δ.Γκαγκαλίδης: Προορισμοί με αλλιώτικες προτάσεις για την Καθαρά Δευτέρα

Μία αλλιώτικη παραδοσιακή βόλτα για την Καθαρά Δευτέρα προτείνει ο Δημήτρης Γκαγκαλίδης και το ένθετο “Αλλιώτικες Προτάσεις” που παρουσιάζει κάθε Παρασκευή μέσα από την συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης.

Εν όψει της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας η πρόταση για βόλτα είναι σε τρεις οικισμούς, στα Άβδηρα, στην Σταυρούπολη και τον Πολύσιτο, όπου αναβιώνουν ήθη και έθιμα της πλούσιας παράδοσής μας που μαρτυρούν το ιστορικό παρελθόν.

Δημήτρης Γκαγκαλίδης: Μία βόλτα στην Ξάνθη με τον… Ελευθέριο Βενιζέλο!

Μία διαφορετική βόλτα εντός της πόλης της Ξάνθης παρέα με τον Ελευθέριο Βενιζέλο προτείνει ο Δημήτρης Γκαγκαλίδης μέσα από το ένθετο Αλλιώτικες Προτάσεις που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή από την συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης.

Αλλιώτικες Προτάσεις- Δημήτρης Γκαγκαλίδης: Πάμε βόλτα, στις γωνιές του Έρωτα στην Ξάνθη

Συνδυάζονται ο έρωτας και ο Άγιος Βαλεντίνος με την πόλη της Ξάνθης;

Αν έχεις τον Δημήτρη Γκαγκαλίδη ξεναγό, όχι μόνο θα ξετρυπώσεις γωνιές που υμνούν τον έρωτα σε αυτήν την πόλη , αλλά θα αναθεωρήσεις και τους τρόπους που μέχρι σήμερα τιμούσες την ημέρα των ερωτευμένων!

“Αλλιώτικες Προτάσεις”: Μία άκρως χειμωνιάτικη εξόρμηση στον Λειβαδίτη από τον Δημήτρη Γκαγκαλίδη

Μία άκρως χειμωνιάτικη εξόρμηση στον Λειβαδίτη, στην πιο αντιπροσωπευτική ορεινή περιοχή της Ξάνθης, για να απολαύσουμε το χιονισμένο τοπίο στην καρδιά του χειμώνα, προτείνει ο Δημήτρης Γκαγκαλίδης μέσα από το ένθετο “Αλλιώτικες Προτάσεις” που παρουσιάζει κάθε Παρασκευή από την συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης.
 

Αλλιώτικες Προτάσεις, με μια βόλτα γαστρονομίας, στην Ξάνθη

Αυτήν την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, ο Δημήτρης Γκαγκαλίδης επιχειρεί μέσα από τις Αλλιώτικες Προτάσεις του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης, μια γευστική βόλτα, μια βόλτα απολαύσεων στις γαστρονομικές ιδιαιτερότητες της Ξάνθης

Σελίδες